Műsorújság
RTL Most

Ember Márk: ˝Most barátkozunk egymással, szeretgetjük egymást˝

Az Oltári csajok álruhás Herczege még csak 25 éves, de már most az egyik legnépszerűbb színésze korosztályának, aki nem csak a színházban áll helyt nagy sikerrel.

A nézők az RTLII képernyője mellett a Vígszínház színpadán is rendszeresen láthatják Ember Márkot, aki A Pál utcai fiúkban az idősebb Pásztort alakítja. 


A srácok nemcsak a nézőteret, de a művészbejáró környékét is megtöltik rajongókkal. Hatalmas tömeg várja őket az előadások után, hogy közelebbről is megismerkedhessenek a színészekkel.


Emberileg is nagyon kedvesek és közvetlenek – árulta el az egyik rajongó a Fókusz kamerájának.


És ha ez még mindig nem lenne elég a fanatikusoknak, akkor egy harmadik „fórumon” is találkozhatnak kedvenceikkel. A Vígszínház fiúzenekara tavaly egy alkalmi örömzenélésre állt össze először: Wunderlich József, Boka megformálója énekel és basszusgitározik, Medveczky Balázs (Csele) dobol, a zenakar vezetője és atyja pedig nem más, mint Fesztbaum Béla. 


Az az érzés szülte, hogy valahogy ez az előadás ne fejeződjön be a tapsrenddel. Tudtam, hogy a srácok tudnak zenélni különböző hangszereken. – mesélte Béla.


De mi a szerepet Márknak a bandában? 


A szaxofon számomra azért fontos, mert igazából most került az életembe a zenekar kapcsán. Most barátkozunk egymással, szeretgetjük egymást. (…) Játszom majd még klarinéton, gitáron, illetve basszusgitáron, és majd néha énekelni is fogok. 

 

A srácok azt is elárulták, hogy hamarosan saját szerzeményeket is hallhatnak majd tőlük a rajongók. De előbb még közös nevezőre kell jutniuk a tagoknak, ugyanis zenei ízlésük nem teljesen egyezik:


Az a baj, hogy a Márk az ilyen nyálas számokat szereti általában, én inkább a zúzósokat, és akkor így összeszoktunk mindig veszni – vallotta be József, ám Márk gyorsan korrigálta ezt a „vádat”: Az az igazság, hogy ez pont fordítva van! 

 

Bízunk benne, hogy a srácok hamar kijelölik majd az irányokat, de az biztos, hogy hamarosan még többet fogunk majd hallani a GRUND zenekarról!

 

 

Kép: Ember Márk Instagram oldala

Legnézettebb videók