Műsorújság
RTL Most

Elefántokkal pancsolt a Séf!

Múlt héten már írtunk róla, hogy Rácz Jenő Thaiföldön kalandozott, most viszont egy újabb élményét osztotta meg a követőivel. Hihetetlen, de egy elefánt menedékhelyre látogatott el.

Tudjuk jól, még a legelfoglaltabbaknak is szüksége van a pihenésre, így esett, hogy a Konyhafőnök Séfje, Rácz Jenő pár napra Thaiföldre utazott, hogy kikapcsolódjon. Ráadásul a rajongókat sem hagyta ki a csodás élményből, hiszen rengeteg képpel ajándékozta meg őket a közösségi oldalain.

Mi már akkor irigykedve vágytunk a thaiföldi naplementébe, és azt hittük, nem lehet fokozni a nyári kalandokat. Tévedtünk!

A Séf legutóbbi bejegyzése ugyanis az állatokról szólt: ellátogatott egy elefánt menedékhelyre.

 

A post shared by Jeno Racz (@chefjenoracz) on

„A hely, ahol a napomat töltöttem, egy elefánt menedékhely, ahova bántalmazott állatokat menekítenek meg – csodálatos hely!!”


Nemcsak etették a megmentett állatokat, de iszapban hemperegtek velük, kefékkel tisztogatták az óriási elefántok bőrét, majd a végén jöhetett a közös zuhanyzás is. A lenyűgöző élmény ráadásul még szebbé válik, amint belegondolunk, hogy bántalmazott állatok életének jobbá tételében vett részt a mi imádott Séfünk!

A posztjában le is írja, hogy az elefántok 80%-át bántják és haszonállatként tartják odakint, ezért is szerette volna annyira megosztani a csodás napját a követőivel, hiszen ezzel is csak arra hívta fel a figyelmünket, hogy mi is mondjunk nemet az állatkínzásra.

És hiába tagadja a Séf, szerintünk a haja még így is menő! Ti mit gondoltok?

#együttsikerül #maradjotthon