Műsorújság
RTL Most

Egyre biztosabb: Lady Gagát eljegyezték!

Már tavaly elkezdtek szállingózni a pletykák, hogy az énekesnőre olyannyira rátalált a szerelem (ismét), hogy máris az esküvőt tervezgetik választottjával. Az idei Grammy-n ez még biztosabbá vált.

Jól tudjuk, hogy Lady Gaga óriási traumán ment keresztül, amikor öt év után szétmentek szerelmével és korábbi vőlegényével, Taylor Kinney-vel még 2016-ban. Akkor sokat emlegették, hogy csak egy kis időre van szükségük, hiszen egymás lelkitársai, tavaly februárban azonban jött a hír: Gaga új férfit talált.

Az ügynökként dolgozó Christian Carinóval már az elejétől kezdve úgy tűnt, hogy eléggé komolyan gondolják a kapcsolatukat. A férfi nemcsak a Super Bowl-ra kísérte el szerelmét, de még a betegsége alatt is ott volt mellette.

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on


Ezek után már novemberben elkezdték írogatni, hogy Carino elment az énekesnő édesapjához, hogy feltegye neki a nagy kérdést, később pedig ezt Gagával is megejtette. Azonban az énekesnő súlyos betegsége miatt nem ez volt a legfontosabb dolog az életükben.

A pletykákon, és az elkapott képeken kívül nem sokat lehetett tudni kettejükről. Gaga próbálta visszafogottan kezelni ezt a személyes kérdést – valószínűleg tanult a korábbi esetből –, és semmit sem mondott állítólagos vőlegényéről.

A tegnap este megrendezett Grammy díjátadón azonban nemcsak a látványos és gyönyörű fellépésével – és persze hihetetlen ruháival – hívta fel magára a figyelmet, hiszen sokan kiszúrtak a kezén egy óriási gyémánt gyűrűt, ráadásul a gyűrűs ujján.


Carino pedig ott volt vele a backstage-ben, ahol még egy csókot is váltottak egymással.

 

A post shared by www.okmagazine.ru (@okmagazine_ru) on


Vajon egy hihetetlen Gaga esküvő van a levegőben? Mit gondoltok?
 

Legnézettebb videók