Műsorújság
RTL Most

Dráma: hollywoodi sztárok, akiknek porig égett az otthonuk

A napok óta tartó kaliforniai tűzvész már Malibut és környékét is elérte. A sztárok házait sem kíméli a katasztrófa, akik a porig égett házukról a közösségi oldalaikon osztják meg a szomorúbbnál szomorúbb képeket.

A Kaliforniában tomboló tűzvész miatt már több százezer embert kellett kilakoltatni, ugyanis az erős szél és a régóta tartó szárazság miatt egyelőre sajnos nem sikerült megállítani a lángokat. Több mint 25 ember életét oltotta ki a tűz, és egyre több embert nyilvánítanak eltűntnek.

Rengeteg otthon vált a tűz martalékává, többek között Miley Cyrus háza is, aki közösségi oldalán osztotta meg a szomorú hírt.

„Én vagyok az egyik szerencsés, aki az állataival és élete szerelmével együtt épségben kijutottott és most csak ez számít nekem. Ugyan a házam már elpusztult, de a családommal és a barátaimmal megosztott emlékek erősek. Nagyon hálás vagyok” – írta az énekesnő.


De Gerard Butler sem tudott már visszatérni az otthonában, ugyanis hamuvá vált egykori háza, és az autója is.

Kim Kardashian is szembesült azzal, hogy a gyorsan terjedő lángok milye kárt tudnak okozni, így neki és a családjának is búcsút kellett mondania az otthonuktól.

„Biztonságban vagyunk, csak ez számít” – írta a posztjához Kim.

 

Sajnos Orlando Bloom házát sem kímélte meg a tűzvész, de a színésznek is sikerült időben elmenekülnie, aki egy megrendítő képpel tudtatta, hogy a lángok az ő házát is el fogják érni.

Egyelőre úgy tűnik, hiába dolgoznak a tűzoltók, ugyanis a szélsőséges időjárás miatt eddig nem tudták megállítani a lángokat...

forrás/képek: Instagram

Legnézettebb videók