Műsorújság
RTL Most

Díjazták az RTL műsorvezetőjét és sorozatait!

20. alkalommal adták át a Story Ötcsillag-és Érték díjakat. A kuratórium által öt kategóriában odaítélt, valamint a Story magazin olvasói által szintén öt kategóriában megszavazott elismerések közül az RTL Klub műsorvezetője és két sikersorozata lett díjazott.

A közönség szavazatai alapján a 2018. év műsorvezetője Istenes Bence lett, aki az adott évben a nagysikerű Survivor és a Szenzációs Négyes – A generációk csatája showműsor mellett külföldön is eredményesen debütált a német X Factorban.

 

 


A publikum Az év televíziós produkciójának A mi kis falunk című sorozatot választotta. A díjat a közönségkedvenc vezető producere Kapitány-Diószegi Judit, Hámori Barbara producer, Kapitány Iván rendező és producer, valamint Pajkaszeg polgármeseterét alakító Csuja Imre vette át.

 

 


A Story legenda díjat 2018-ban a 20. születésnapját ünneplő Barátok köztnek ítélte oda a közönség. A nagysikerű napi drámai sorozat részéről Szerencsés Gabriella kreatív producer és a sorozat ikonikus karaktereit megformáló színészek vették át a Story Ötcsillag díjat.

 


 

Az RTL Magyarország valamennyi munkatársa nevében szívből gratulál a díjazottaknak! 

Legnézettebb videók