Alig egy év telt el a színész válása óta, nemrég bejelentette a nagy hírt: újra megházadosik! Egy fotót is posztolt a lánykérés pillanatáról.

Pratt és ex-felesége Anna Faris 2017 augusztusában jelentették be, hogy külön utakon folytatják. Ezek után, tavaly novemberben ki is mondták a válást, így végleg – papíron is – szétmentek.

Később megindultak a pletykák, hogy a színész új nőt talált az életébe. Kezdetben Olivia Munn-ra gyanakodott mindenki – ami természetesen alaptalan volt -, majd kiderült, hogy valójában Katherien Schwarzeneggerbe szerelmes. Ez június környékén derült ki, amikor először látták őket együtt egy pikniken.

Majd decemberben jött el az első beismerő poszt Pratt Instagramján, ahol egy igazán édes üzenetben köszöntötte fel barátnőjét a születésnapján.

Úgy tűnik, nem akarnak lassítani, hiszen pár órával ezelőtt kiderült: eljegyezték egymást! A képet ráadásul maga a színész tette közzé:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on

„Édes Katherine, annyira boldog vagyok, hogy igent mondtál! Boldog vagyok, hogy feleségül vehetlek! Büszke vagyok rá, hogy őrülten szeretlek. Kezdjünk bele!” – írta ki.