Műsorújság
RTL Most

Caramel tragikus múltjáról vall könyvében

A Megasztár egykori győztese folyamatosan építgeti zenei karrierjét, de a kamerákat és a bulvárlapokat igyekszik kizárni az életéből. Az énekes ezúttal mindent elmesél novemberben megjelenő könyvében!

Molnár Ferenc Caramel múltja tele van fájdalmas emlékekkel és tragédiával. Az énekes eddig még sohasem mesélt gyermekkoráról, Szily Nórának azonban megnyílt, hogy elkészülhessen életrajzi könyve. Caramel elárulja, hogy mi szeretett volna lenni kicsiként, milyen kapcsolatban áll az énekléssel és egyáltalán mikor került közel a zenéhez, valamint a zenéléshez.


"Nem vagyok az a tipikus magyar híresség, aki könnyen és szívesen megnyílik mások előtt. Vannak olyan időszakai az életemnek, melyekről sosem beszéltem még. Senkit nem avattam be abba, milyen sok fájdalmat őrzök a gyerekkoromból; hogy tettem túl magam tizenévesen az öcsém tragikus elvesztésén; hogy és hol fordultam a zenéhez és kapaszkodtam a dallamokba, hogy elrepítsen egy általam kreált csodálatos világba. Kissrác koromban nem tűzoltónak vagy űrhajósnak készültem, engem mások lelkivilága érdekelt - ha a hivatás jelentésével nem is voltam tisztában, de én pszichológus akartam lenni! A mai napig szeretem hallgatni mások történetét, a saját tapasztalatomra hagyatkozva igyekszem tanácsokat adni. Kapaszkodókat. A dalaimmal is." - nyilatkozta Caramel.

Íme egy régi kép Caramelről és unokatestvéréről, Irmáról!
"Most viszont én beszélek majd. Hosszan, őszintén, nyíltan, tabuk nélkül. Megasztárról, szerelemről, pénzről, népszerűségről, zenéről, hitről, vágyakról. Ez is egyfajta terápia - nekem és talán az olvasónak egyaránt. 
Mert hiszem, hogy a törökszentmiklósi cigánytelep nyomorából induló, és ma már boldog és teljes életet élő családapa sztorija lehet tanulságos."
- folytatta az énekes.

A Caramel című könyv várhatóan november 16-án kerül a könyvesboltok polcaira. Addig is látogass el a comet2016.hu oldalra, és szavazz a legjobb férfi előadó kategóriában jelölt énekesre!

Forrás: Instagram

Hasonló videók

Legnézettebb videók