Műsorújság
RTL Most

ByeAlex megint megmondta a frankót!

Decemberben véget ért a 2016-os X-Faktor, de a műsor kedvelőinek nincs okuk szomorkodni, ugyanis 2017-ben folytatódik a show!

Számos okot tudnánk felsorolni, miért érdemes jelentkezni az X-Faktorba.

A 2016-os széria kezdete előtt az eddigi győztesek, névszerint Vastag Csaba, Danics Dóra, Tóth Andi, Kocsis Tibó és Oláh Gergő biztatták a jelentkezőket, hogy mutassák meg, mekkora X lakozik bennük.

 

 

Az eddigi győztesek után most a 2016-os X-Faktor egyik mentora, ByeAlex osztotta meg a véleményét követőivel, és sajátos stílusban mondta el, szerinte miért kell jelentkezni az X-Faktorba.

"Nem kell az X-Faktorba eljönni, ez nem kötelező, senki nem kényszerít erre senkit sem, hogy itt legyen... De ha itt van, akkor érezze jól magát, vagy próbálja meg és csinálja, ha meg nem, akkor menjen a p*****"

 

 

Lesz @xfaktorhun 2017ben is... #nemkotelezo ???? #ittmegaregifogsoromvan

PÁJALEKSZ (@byealexittvan) által közzétett videó,

 

ByeAlex egyébként nemcsak őszinteségével, de humorával is kitűnt a tavalyi szériából. Alexet láthattuk és hallhattuk hörögve beszélni....

 

de volt, hogy Puskás Petit birkózta le a földre.

 

Most akárcsak a mentor, mi is arra biztatunk, hogy jelentkezz az X-Faktorba IDE kattinva, és mutasd meg, mire vagy képes, hiszen lehet, hogy te vagy 2017 legsokszínűbb előadója!

 

Forrás: Instagram

Legnézettebb videók