Műsorújság
RTL Most

Burak Ozcivit: „Minden a feje tetejére állt” – Vallomás

A török szépfiút két éve egy igen komoly trauma érte, de talpra állt, és azóta más szemmel látja a világot, és önmagát.

A Szulejmán Bali bégje hat éve színészkedik, ez azért jelentős, mert sosem szeretett volna kamerák előtt szerepelni. Később ez teljesen megváltozott, mára már a munkája lett a hobbija, amiért igen hálás, és rendkívül boldog embernek vallja magát. Sajnos ez nem volt mindig így, ugyanis két évvel ezelőtt rendesen a padlóra került.

 

A photo posted by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

 

Akkori kedvese, Ceylan Capa hirtelen szakított a színésszel, a nő állítása szerint egyszerűen nem bírta elviselni a férfi körüli rivaldafényt. Teljesen kicsúszott Burak kezéből az irányítás. Nehezen, de sikerült túl tennie magát a fájdalmon, és végül el tudta engedni a múltat.

 

 

"Láttam, hogy az életben nem lehet mindent a boldogsággal megoldani. Szóval sok minden a feje tetejére állt. Most viszont enyhült a feszültség a vállamon."

 

Jelenlegi párjával, Fahire Evcennel több mint két éve tart a mindent elsöprő szerelem, persze, mint minden kapcsolatban, azért itt is adódnak feszültségek. Legutóbb a nő Burak egyik csókjelenetére volt féltékeny. Szerencséjükre mind a ketten szakmabeliek, és színészként tudják, az egész csak játék.

 

A photo posted by Fahriye Evcen (@evcenf) on

 

Egyébként a színészt imádják a nézők. Kattints IDE , és nézd meg hogyan szedik szét majdnem Burakot a rajongók!

Forrás/Képek: Facebook, Instagram

Hasonló videók

Legnézettebb videók