Műsorújság
RTL Most

Bruce Willis zsémbes öregemberként morog egy hullámvasúton

A filmcsillag magánéletében is szükség lehet adrenalinra, ezért kislánya unszolására hullámvasútra pattant a floridai Disneyworldben. Nem annyira jött be neki.
Akcióhősünknek elöször nem jött be a móka, a hatalmas zuhanások közepette egy-két illetlen szó is elhagyta a száját. Emma Willis, Bruce felesége viszont megőrült az élményért, saját elmondása szerint már-már idegesítően hullámvasút-fanatikus, így Bruce-nak nem volt más választása, mint csendben, beletörődve, jó férjhez méltón végigülni a Disney-túrát.
 

Bruce Willist és a csodaszép feleségét az imádnivaló lányuk, Mabel győzte meg az izgalmas kirándulásról, amit a sztár felesége néhány videóposztban osztott meg szerdán az Instagramján.
 

A hatvanéves sztár a nap végére teljesen belejött a disneylandi kalandba, bár nagy valószínűséggel nem kapott akkora adrenalinlöketet, mint fénykorában John McClane-ként.Az elmúlt években tucatnyi világsztár töltött el több hetet Magyarországon, többek között Bruce Willis is. De vajon miért éri meg a legnagyobb hollywoodi szuperprodukciókat hazánkban forgatni?
Kattints a képre és megtudhatod!
 
Forrás: Instagram

#együttsikerül #maradjotthon