Műsorújság
RTL Most

BRÉKING: Elkezdődött a Válótársak 2. forgatása

Még áprilisban röppent fel a hír, hogy a nagy sikerre való tekintettel a Válótársaknak - sokak örömére - lesz folytatása.

Bizony, majdnem két hónappal ezelőtt Nádai Anikó, a Farm háziasszonya közölt egy fotót Facebook-oldalán, amihez csak ennyit fűzött: „Valami kezdődik!"

 

A kép megosztása óta semmilyen hír nem szivárgott ki a sorozat körüli munkálatokról, egészen ma reggelig, ugyanis Lengyel Tamás végre megtörte a csendet:

 

 


Hétfő ide vagy oda, a színész reggel 5:58-kor tudatta a hírt a rajongókkal, hogy végre megkezdődött a várva várt forgatás, így megnyugodhatunk: a Válótársak stábja gőzerőkkel dolgozik azon, hogy a dramedy stílusban íródott történet minél előbb a képernyőre kerüljön. Tomin kívül újra láthatjuk majd Stohl Andrást, Gubás Gabit, Földes Esztert, Scherer Pétert és Balsai Mónit is.

Az első évadot egyébként öt hónapon keresztül forgatták, hatvan helyszínen, a történetet pedig ötven színész játszotta el.

Ha újranéznéd a sorozat legpikánsabb jeleneteit, vagy szeretnél még többet megtudni a szereplőkről, ne habozz, látogass el a Válótársak hivatalos oldalára, és kövess minket a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!

 

 

Forrás: Facebook

#együttsikerül #maradjotthon