Műsorújság
RTL Most

Brad Pitt megfenyegette Harvey Weinsteint!

Gwyneth Paltrow egy rádiós interjúban elárulta, hogyan védte őt meg akkori barátja, Brad Pitt a szexuális zaklatással vádolt Harvey Weinsteintől.

Az Oscar-díjas színésznő Howard Stern rádiós személyiség műsorában mesélt az esetről, amikor Harvey Weinstein zaklatta őt, majd akkori szerelme, Brad Pitt reakciójáról is beszámolt.

Gwyneth tisztán emlékszik arra a napra, amikor a filmproducer kikezdett vele egy hotelszobában, ahol ketten tartózkodtak. Harvey arra kérte a színésznőt, hogy masszírozza őt meg. A fiatal lány teljesen ledöbbent, természetesen nemet mondott, és akkor tudatosodott benne, hogy a férfi, akire azelőtt apaként tekintett, többet akar tőle.

Paltrow egyből elmesélte a történteket akkori barátjának, aki történetesen Brad Pitt volt. A színész nem hagyta szó nélkül az esetet, az első adandó alkalommal megfenyegette Weinsteint. Az emlékezetes találkozás a Hamlet Broadway bemutatóján történt, amikor Pitt a következőket mondta Harvey-nak:

"Ha újra kellemetlen helyzetbe hozod őt (Gwyneth-et), megöllek!"

A színésznő a mai napig hálás ezért exbarátjának, hisz Brad akkor már ismert volt, és arra használta a hírnevét és az erejét, hogy megvédje őt.

Harvey Weinstein cége azóta csődbe ment. A részletekért nézd meg a videót!

#együttsikerül #maradjotthon