Műsorújság
RTL Most

Borbély Alexandra lett Európa legjobb színésznője!

A Testről és lélekről női főszereplője kapta a legjobb színésznőnek járó elismerést az Európai Filmdíjak gáláján, Berlinben - a megható pillanatról az RTL Klub is beszámolt.

Még novemberben büszkélkedtünk azzal a hírrel, hogy Enyedi Ildikó filmjét, a Testről és lélekről című alkotást az Európai Filmdíj a legjobb film, a legjobb rendező, a legjobb forgatókönyvíró, és a legjobb főszereplőnek járó díjakra jelölték. A film női főszereplője, Borbély Alexandra akkor még nem tudhatta, hogy a december 9-i gálán ő viheti haza a legjobb színésznőnek járó szobrocskát.

A díjátadó után a színésznő elárulta nekünk, hogy szombaton, mikor megérkeztek Németország fővárosába, furcsa érzés kerítette hatalmába, azt érezte, amit még magának sem mert kimondani, hogy valami csodálatos dolog fog vele történni. Alexandra annyira izgult, hogy az eredményhirdetés előtt pánikroham-szerű élménye volt, és miután kimondták a nevét, zokogásban tört ki, és a színpadon szinte nem is tudott megszólalni.

 

Köszönöm szépen mindenkinek a sok gratulàciót!!!!!!!❤️🙏

A post shared by Alexandra Borbely (@szandraborbelyova) on

Az RTL Klub végig jelen volt az eseményen, nézd meg, mit mondott a csodálatos színésznő a díjátadó előtt, és után. Kattints ide és nézd meg a megható pillanatokat!

forrás/képek: Instagram

Legnézettebb videók