Műsorújság
RTL Most

Beyoncé: „Szeretlek titeket!”

A popsztár most ünnepelte 37. születésnapját és ennek apropójaként egy szívhez szóló posztot tett ki a közösségi oldalára.

A világ egyik leggyönyörűbb és legtehetségesebb énekesnője a napokban ünnepelte 37. születésnapját. Beyoncé pedig ezzel kapcsolatban a saját közösségi oldalán osztotta meg a gondolatait, ami igazán meghatóra és nagyon őszintére sikerült.

„36 éves koromra 3 gyerek édesanyja lettem. Ikreket szoptattam. Megújítottam a fogadalmamat a férjemmel, aki 10 éve velem van. A terhességem után hazatértem, vissza a színpadra, hogy felléphessek a Coachellán. A férjemmel megjelentettük közös albumunkat, amely az Everything is Love címet kapta. A családommal járjuk a világot, turnézunk, és ezt nagyon szeretjük. Ez az év monumentális volt a számomra. Köszönönetet mondok Istennek mindenkiért, aki jelen van az életemben. Köszönök nektek minden pozitivitást és a csodás születésnapi köszöntést. Alig várom, hogy tovább tanuljak a múltamból, éljek a jelenben, átadva magam a jövőnek. Szeretlek titeket. B” – írta az énekesnő.


És íme az említett poszt:

 

Mi is szeretnénk szívből boldog születésnapot kívánni az énekesnőnek! 🌹💖💚

forrás/képek: Story Extra, Instagram

Legnézettebb videók