Műsorújság
RTL Most

Az RTL Klub ismét tarolt a Televíziós Újságírók Díja gáláján!

Idén ötödik alkalommal értékelte a szakújságírókból álló zsűri a tavalyi év legkiemelkedőbb televíziós teljesítményeit és személyiségeit.

A Pesti Vigadó adott otthont a Televíziós Újságírók Díja gálának. A zsűri most 12 kategóriában jutalmazta a hazai televíziós teljesítményeket.

 

 

Az RTL Magyarország produkciói öt kategóriában bizonyultak a legjobbnak. A mi kis falunk rögtön két kategóriában is tarolt: a Legjobb mellékszereplő Debreczeny Csaba lett, míg a Legjobb színésznő díját Lovas Rozi vehette át.

„Képzeljétek, tegnap megkaptam a Televíziós Újságírók díját Legjobb színésznő kategóriában A mi kis falunk Erikájáért. Köszönöm szépen!!! És a Debreczeny Csabinaknis gratuláloook!!!”

 

 

Emlékeztek még A mi kis falunk Erikájának felejhetetlen lánybúcsújára?

A Comedy show kategóriában a Gyertek át! vitte el a díjat, a legjobb Gasztro reality a Konyhafőnök VIP lett, a Survivor pedig Reality kategóriában nyert.

Örömmel számoltunk be arról, hogy elstartol a Konyhafőnök ötödik évada, amelyről annyit már most elárulhatunk, hogy számtalan meglepetéseket fog tartogatni a nézőknek!

Idén ez már a második olyan rendezvény volt, ahol az RTL Magyarország elismerésben részesült. Február 10-én a 19. alkalommal megrendezett Story Gáláról is több díjjal térhettünk haza:  a közönség szavazatai alapján az Év színésze Csuja Imre  lett, a publikum a Story kedvence kategóriában a Konyhafőnök VIP műsorát ítélte a legjobbnak. Emellett a kuratórium döntése alapján az Érték-díjat televíziós személyiség kategóriában Boros Krisztina, a Házon Kívül szerkesztő-műsorvezetője kapta.

Gratulálunk a nyerteseknek!

Képek: Facebook

Legnézettebb videók