Műsorújság
RTL Most

Az ex-villalakók utánajártak, gyengít-e a szerelem a Villában?

A VV8 győztese, Soma még beköltözése előtt kutatást végzett, hogyan befolyásolja az esélyeit, ha kapcsolatba bonyolódik a Villa falain belül?

Talán soha nem volt még ennyi szerelmi bonyodalom és szex a Villám belül, mint a 9. évadban. Ennek kapcsán már többen elgondolkodtak rajta, hogyan reagálnak a szavazók arra, ha valaki szabadjára engedi az érzelmeit a Villában. A statisztika pedig azt mutatja, hogy inkább a kiesésben segít a játékosoknak a Villaszerelem és nem a végső győzelemben.

„A szerelem az hátráltat, én is azt vettem észre, hogy akkor nem voltam olyan erős. Akkor az a szerencsésebb, ha valamelyik gyorsan kiesik.” – mondta Soma a Fókusznak. „Mielőtt bementem a Villába, utánanéztem, hogy mennyire hátráltató a szex. Konkrétan 10 játékosból 9 nem nyerte meg, aki szexelt bent a Villában.”

Egyedül VV Dennis gondolja úgy, hogy őt nem gyengítette a szerelem, szerinte inkább azzal rontotta el a játékot, hogy nagyon magába zuhant Fanni kiesése után. Dennis azt is elmondta, mit érzett, amikor megtudta, hogy Fanni valószínűleg gyilkosság áldozata lett.

A Fókusz teljes riportját VV Dorkával, VV Denisszel és VV Somával itt tudod megnézni!

#együttsikerül #maradjotthon