Műsorújság
RTL Most

Akár hasonmásversenyen is indulhatnának az X-Faktor döntősei

Szombaton ismét bizonyíthatnak az X-Faktor versenyzői! Addig is eljátszottunk a gondolattal, hogy melyik ismert énekesre emlékeztetnek a tehetségkutató 2016-os szériájának döntősei. Megdöbbentő hasonlóságokra bukkantunk!

Ónodi János mint Bruno Mars

Olyan népszerű slágerek fűződnek Bruno Mars nevéhez, mint az Uptown Funk, a The Lazy Song vagy a Grenade, és nélkülözhetetlen kiegészítője a kalap. Ónodi Jánosnak a fejfedője és a tehetsége már megvan, a többi csak rajta áll!

 

 

Rézműves Márkó (Ham ko Ham) mint Molnár Ferenc Caramel

Caramel 2005-ben tűnt fel egy tehetségkutatóban, amit meg is nyert, így országszerte ismertté váltak dalai. A Ham ko Ham énekesének nem csupán a stílusa, de a szakálla is épp olyan, mint Molnár Ferencnek.  

 

 

Gorbunov Dmitrij mint Michael Bublé

Dmitrij legutóbb Cindy Lauper - True Colors című dalát adta elő, és bár zeneileg nem sok hasonlóság van közte és a dzsesszénekes Michael Bublé között, az X-Faktoros versenyző elegáns stílusú öltözékei azonnal a kanadai-olasz zenészt juttatták eszünkbe.

 

 

Fejes Szandra mint Meghan Trainor

Az amerikai énekesnő és a magyar tehetségkutató verenyzője nem csupán alkatra hasonlóak, a hajszínűk is megegyezik, habár Meghan csak néhány hónapja váltott szőkéről vörösesbarnára. Az pedig nem is kérdés, hogy mindketten aranytorkú énekesnők!

 

 

Jáger Kinga mint Tóth Gabi

Mentor és mentoráltja még nem hasonlított ennyire egymásra az X-Faktor indulása óta. Jáger Kinga épp olyan nőies és szexi, mint mentora, Tóth Gabi.

 

 

Mata Richárd mint Justin Bieber

Justin Bieber 2009-ben vált világszerte ismertté, amikor mindössze 15 esztendős volt. Mata Ricsi éppen 15 éves, így előtte a lehetőség, hogy olyan ismert slágereket készítsen, mint az immár Grammy-díjas kanadai énekes.

 

 

Opitz Barbara mint Shakira

Nem is kérdés, hogy ki jutott először eszünkbe, amikor ránéztünk Opitz Barbi képére. A hatalmas szőke hajkorona nem csupán az X-Faktor versenyzőjének adatott meg, a kolumbiai énekesnő is aranyló tincsekkel büszkélkedhet.

 

 

Pleszkán Écska (Soulbreakers) mint Terecskei Rita (Zanzibár)

Első pillanattól kezdve éreztük, hogy valakire nagyon hasonlít Écska, azonban csak most tudatosult bennünk, hogy a Zanzibár énekesnőjére, Terecskei Ritára emlékeztet a Soulbreakers énekesnője. Ugye milyen durva a hasonlóság?

 

 

Vince Aliz Liza mint Pink

Pink laza, mégis nőies, akár az X-Faktor Lizája, aki rövid hajával és ultramenő stílusával az egyik legegyedibb versenyzője a 2016-os szériának.

 

 

Dánielfy Gergő mint Zac Efron

Gergő már most a tinilányok kedvence, csakúgy mint a High School Musicallel ismertté vált Zac Efron, aki nem csupán mosolyával, de hangjával és színészi játékával is leveszi a lányokat a lábáról. Lehet, hogy ez vár az X-Faktor döntősére is?!

 

 

#együttsikerül #maradjotthon