Műsorújság
RTL Most

Aggódunk a színészért – Mi lett Jim Carrey-vel?

A világ kedvenc komikusa olyan mélyponton van, mint talán még soha. Egyre növekvő szakálla és rejtőzködő életmódja nem jelent túl jót. 

Tévénézők millióit nevette meg, most azonban saját életéből tűnt el a boldogság. Jim Carrey már több mint tíz éve indult el a lejtőn, és magánéleti válsága most olyan mélyre került, amiből nem látszik kiút. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy évek óta nem vállal filmszerepeket, és ha teheti, nem is lép vörös szőnyegre.

 

Egy pillanat... on

Ha ez mind nem lenne elég, pont egy évvel ezelőtt lett öngyilkos a színész ex-barátnője. Cathriona White és a komikus három évet töltöttek együtt. A tragédia akkor következett be, miután a színész szakított a fiatal lánnyal. A sminkmesterként dolgozó Cathriona nem bírta feldolgozni a veszteség tényét és túladagolta magát a gyógyszereivel.

Ezek után a színész még jobban elzárkózott a nyilvánosság elől, és teljesen magába fordult. Hogy merre tart ezután Jim élete és színészi pályája? Nem tudni, de egy biztos, a nagy nevettető hiányzik a filmvászonról...

A hírek szerint szörnyű támadások érték mostanában a színészt, ugyanis Cathriona ex-férje súlyos vádakkal illeti Carrey-t.

Ha érdekel, mivel támadják a színészt, kattints a videóra!

forrás/képek: Story Extra, Instagram, Tumblr

Legnézettebb videók