Műsorújság
RTL Most

A botrányos mikrofondobálás 2019-ben is mindent vitt az X-Faktorban

Elképesztően sikeres évadon vagyunk túl a tehetségkutató történetében, a 9. X-Faktor december 14-én Ruszó Tibi győzelmével ért véget. Most összegyűjtöttük azokat a részleteket az adásokból, amikre a legtöbben voltak kíváncsiak idén.

Ruszó Tibi igazi mesebeli hős volt az X-Faktorban, a fiú a kis faluból, aki elment szerencsét próbálni a nagyvárosba, magabiztosan vette az akadályokat, végül pedig elnyerte a főnyereményt. 2019-ben az 5. legnézettebb adásrészlet Tibi 2. Élő show-ban előadott dala, a Megtalállak volt, ami egy Gáspár Laci-sláger. 

Könnyfakasztó pillanatokban nem volt hiány 2019-ben, de a legmeghatóbb történet ezek közül a 70 éves Balogh Antal és 35 éve nem látott öccsének egymásra találása volt. Anti bácsi csakis azért lépett a Válogatón színpadra, hogy sokat keresett testvérének a televízión keresztül üzenjen azt remélve, így hátha felveszi vele a kapcsolatot. A stáb azonban megelőzte őt és mire Anti bácsi színpadra került, öccse már a nézők között ülve várta, hogy felmehessen hozzá a színpadra. Sírva borultak egymás nyakába, ezt pedig sem a nézők, sem a mentorok, sem Kiss Ramóna nem bírta végignézni könnyek nélkül. A videó a 4. legnépszerűbb lett idén.

És ha már a könnyes pillanatoknál tartunk, a dobogó harmadik fokára Getyinás Attila bemutatkozása kúszott fel a 2. Válogatóból. Attilát, édesanyját és testvéreit elhagyta az édesapja, ennek fájdalmát énekelte el Máté Péter Mondd, miért szeretsz te mást? című dalában. Gáspár Laci sírva hallgatta végig a produkciót, ami után felállva tapsolt. A videó a 3. helyen végzett.

Anti bácsi a Válogató után a Táborban is nagy pillanatot okozott, meghatottan ültek a stúdióban a mentorok, széken ülő versenytársai és a nézők, amikor előadta Bródy János Hova tűntek azok az évek? című dalát. Dallos Bogi szerint senki nem tud úgy közölni, ahogy Anti bácsi. Gáspár Laci nem vacillált, hogy leültesse-e a továbbjutást jelentő székre legidősebb versenyzőjét. Ez a pillanat a 2. legnépszerűbb lett.

A legnézettebb X-Faktor adásrészlet 2019-ben a legnagyobb botrányt okozó Subiné Szajkó Tímea, művésznevén Loca Pantera fellépése volt, amit a mentorok idő előtt leállítottak, majd Dallos Bogi egyetlen mondata után már törött is a mikrofon. De itt még nem volt vége a balhénak, Pantera a mentorasztalhoz ment és keresetlen szavakkal illette a profi zenészeket, akik a produkcióját bírálták. Illetve bírálták volna, ha hagyja végigmondani az értékelést. 

2020-ban is folytatódik a tehetségek kutatása! Ha szeretnéd megmérettetni magad az X-Faktor 10. évadában, kattints ide!

 

#együttsikerül #maradjotthon