Műsorújság
RTL Most

A Barátok közt színésznője szerelmes lett első látásra!

Nagy Alexandra őszintén mesélt arról, hogyan hódította meg a szívét Maxi.

A híres sorozat Aliza nem gondolta volna, hogy mostanság beleszeret egy olyan csöppségbe, mint legújabb kedvencébe, Maximillembe. A kis csivava azonnal belopta magát Alexa szívébe, és azóta elválaszthatatlan társakká váltak.

„Együtt alszunk, és már most rendszer van az életünkben.”
 

Alexa egyébként tapasztalt kutyatulajdonos, hiszen a kis Maxi már második kutyája. Boci, a máltai selyemszőrű jelenleg a színésznő édesanyjánál tölti nyugdíjas éveit. A fiatal lány eldöntötte, a neveltetésben nem akarja ugyanazokat a hibákat elkövetni, mint első kedvencénél.

„Le tud ülni, tud nyolcast írni, és más pici trükköt is tud. Viszont, ha nem akar egy helyben maradni, akkor nem marad egy helyben.”
 

 

#storyextra #15:40 #maxikabemutatkozik #premiere #azleszamitőakar😂 #szétrágtaakezemderezzenéstelenarccaltűrömafotókedvéért😄

A post shared by Nagy Alexandra (@nagy_alexandra_official) on

Kiderült az is, hogy a Barátok közt színésznője nemcsak az otthonát osztja meg Maxival, hanem az ágyát is. És mennyire nagy az imádat kettőjük között, az ebből a mondatból kiderült:

„Maxi olyan, mint egy bonbon, ha megeszed, elönt a boldogság.”


Természetesen ezt nem kell szó szerint érteni, de ha kíváncsi vagy Alexa és Maxi kalandjára, nézd meg a Story Extra riportját!

forrás/képek: Instagram, Facebook

Legnézettebb videók