X-Faktor

Kialakult a döntős mezőny: ez a három versenyző küzdhet az X-Faktor Fináléjában

rtl.hurtl.hu

2022. november 12. 22:44

Négy versenyző tette próbára tudását az X-Faktor negyedik Élő show-jában. Mutatjuk, hogy mi minden történt az elődöntőben, és azt is, melyik három versenyző közül kerül ki az idei X-Faktor győztese.

Az X-Faktor negyedik Élő show-ját Kiss Kevin kezdte, aki elsőként Szikora Róberttel lépett színpadra, majd előadta saját, Nagyapám című szerzeményét. A dalban Kevin élete egyik fájó pontját meséli el, mivel régóta nem érti, hogy miért nyúlt nagyapja az alkoholhoz annak ellenére, hogy ő tanította meg gitározni kiskorában és a lovak iránti szeretetét is neki köszönheti.


Remélem, a nagyapád látta ezt a produkciót

– értékelték könnyek között a mentorok Kiss Kevin előadását

A sort Helfy Alexa folytatta, aki a tavalyi évad legjobb női versenyzőjével, Paulinával adott elő egy duettet. Egyéni produkciója nem győzte meg a mentorokat:

Ezt nem akarom többet látni

 – mondta ByeAlex, aki éles kritikával illette a versenyzőt.


A harmadi versenyző Mihályfi Luca volt, aki Takács Nikolasszal adta elő Balázs Fecó – Csönd éve című dalát. A mentorok mind az egyéni, mind a duett produkciójával meg voltak elégedve: Puskás Peti szerint a lány egyenesen szárnyalt a színpadon.


Az elődöntő negyedik versenyzője pedig Solyom Berni volt, aki több stílusban is megmutatta magát a mentoroknak és a nézőknek. Duett produkcióját a Bagossy Brothers Company zenekarával adta elő, ami példátlan sikert váltott ki a stúdióban. Egyéni produkciója után pedig a mentora, ByeAlex már lemezt tervezgetett Bernivel.


Erdélyi zenekar egy erdélyi kislánnyal

– mondta a Bagossy Brothers Company a Solyom Bernivel közös produkciójukra.

Az este végén pedig kiderült, hogy ki az a versenyző, aki a nézők szavazatai alapján nem folytathatja a versenyt az X-Faktor Fináléjába. Kattints a videóra, ha kíváncsi vagy, hogy hogyan állt össze a csapat.

#X-Faktor#összefoglaló#cikk#negyedik#élő show#ma

Címlapról ajánljuk