Vigyél el!

Breaking: Sixx szerint a Vigyél el! mindenképp megér egy misét

rtl.hurtl.hu

2015. július 30. 15:06

A hazai televíziózás kritikus-pápája az RTL vadonatúj párkereső show-jának felvételén járt. Aztán alaposan megszakértette, amit látott. Klikk, ha téged is érdekel, mi mindent rejtegetünk a kulisszák mögött!

A tévékritikus bejutott oda, amire titkon mindenki iszonyatosan kíváncsi: egyenesen a vezérlőből nézte végig, hogyan készül a Vigyél el! adása. 
Ha még sosem láthattad, mi minden zajlik a műsorgyártás szupertitkos laboratóriumában, akkor mindenképp olvasd el az eredeti cikket!
 

(...) az már a bevonulás alatt látszott a csajokon, hogy imádják a kamerát, és mindegyikükben megvan az a csipetnyi (na jó, nagykanálnyi) extrovertáltság, ami egy ilyen műsorban való szerepléshez elengedhetetlen."

- írja Sixx.

A magyar műsor egyébként az eredeti formátumot követi, amely már 29 országban bizonyított, azonban itthon több újdonsággal is találkozhatnak majd azok, akik ide kapcsolnak. 

És hogy milyen műsorra számíthatunk a formátum angol producere szerint?

"Egy habkönnyű, vidám párkeresős műsor, amiben nem a házasság a végcél, hanem az, hogy a résztvevők és a közönség is jól érezze magát."  

Ha érdekel, hogy néz majd ki mindez a gyakorlatban, ősztől nézd Te is a Vigyél el adásait az RTL Klubon!


(Címlapkép: Ajpek Orsolya/Index via comment.blog.hu)
#Vigyél el!#kritika#sixx#rtl

Címlapról ajánljuk