Videó

Kecsmár Alexandra sokkoló afrikai élményeiről mesélt

Gál PetraGál PetraBorda TamásBorda Tamás

2024. március 12. 14:57

Kecsmár Alexandra élete egyik meghatározó kalandján vett részt, a Fókusz műsorvezetője riporterként forgatott Afrika legszegényebb országaiban. Az utazás előtt megpróbált mentálisan és fizikailag is felkészülni, de az afrikai körülmények sokszor megdöbbentették. Sátorban aludt a szabad ég alatt, konzerveken élt, és volt, hogy három napig fürdeni sem tudott. 20 napot töltött a kontinensen, Budapest–Bamako-rali második futamán.

Sok minden van, ami egy európai embernek elképesztő. Ami engem nagyon megrémisztett, az a rengeteg szemét

– mesélte Szandra, aki a férfiak pillantásai miatt hosszúnadrágban, valamint a vállát és fejét takaró kendőben lépett ki az utcákra. Nem akart tiszteletlen lenni, hiszen mint mondta,

sok férfi nem is látott még a feleségén kívül mást térdtől lefelé meztelenül.


Kecsmár Alexandra szembesült azzal is, hogy a gyerekek már kiskorukban besegítenek a szüleik munkájába, hogy szinte egyáltalán nem lehet őket férfiak társaságában látni, és hogy a nők nagyon fiatalon lesznek anyukák.

Láttad, ahogy a szinte még kislány a baba arcával már állapotos.


A Fókusz műsorvezetője büszke magára, úgy érzi, ha nem ment volna el az útra, nem tudta volna meg magáról, mire is képes ilyen helyzetekben.

Mindent átértékel az ember ilyenkor

– mondta Szandra, akit leginkább az érdekelt, hogy az ott élő emberek mit gondolnak magukról, és mi az, ami miatt minden nap felkelnek.

Kecsmár Szandra afrikai riportját a szombat esti Fókusz Pluszban láthatják az RTL-en.

#Videó#kecsmár alexandra#afrika#utazás#élménybeszámoló#gyerekek#Fókusz#budapest-bamako rali#ma

Címlapról ajánljuk