Videó

Keleti Éva fotózta az RTL-es hírműsorok arcait

Borsody IstvánBorsody István

2023. október 6. 11:07

Keleti Éva Kossuth- és Balázs Béla-díjas fotográfus, érdemes és kiváló művész készített portrékat az RTL hírműsorainak műsorvezetőiről és stábjáról új kiállításához. Nézze meg videónkat arról, hogyan dolgozott Keleti Éva.

A legendás fotográfus Erős Antóniáról, Szellő Istvánról, Rábai Balázsról és Kéri Barnáról, az RTL Híradó műsorvezetőiről, Barabás Éváról, a Fókusz műsorvezetőjéről, Pataki Zita, Vaszkó András és Kókai Ádám időjárás-jelentőkről, továbbá az RTL hírigazgatójáról, Kotroczó Róbertről készített fényképeket. 

A mostani fotózással az RTL lett az egyetlen olyan kereskedelmi csatorna, amelynek híradósait megörökítette Keleti Éva. Munkáját Fábián Évi segítette. 

Keleti Éva korábban évtizedeken át fényképezte a Magyar Televízió legendás nagyjait, többek között Kudlik Júliát, Vitray Tamást és Feledy Pétert. Ezek a fényképek máig a róluk elérhető leghíresebb felvételek.

Az RTL műsorvezetőit ábrázoló képek közül néhányat Keleti Éva Szubjektív című új fotókiállításán lehet megtekinteni. A fotográfus azért választotta a Szubjektív címet, mert régóta vágyott arra, hogy úgy fotózza le a szereplőit, ahogy ő látja őket, megmutassa, amit ő gondol róluk, és úgy érzi, most lett elég bátor ahhoz, hogy ezt megtegye. A közel 70 fotót bemutató kiállítás 2023. november 2-ig látogatható az Eötvös10 Művelődési Ház pincegalériájában, minden nap 10 és 18 óra között, a belépés díjmentes.

Keleti Éva rendszeresen dolgozik együtt az RTL-lel, hiszen évek óta az RTL által alapított Hégető Honorka-díj zsűrijének a tagja, ő választja ki a fotós nevezések közül a nyertest. 

#Videó#szellő istván#Kultúra#erős antónia#keleti éva#fotóművész#barabás éva#pataki zita#rábai balázs#kéri barna#Vaszkó András#fotózás#ma

Címlapról ajánljuk