Videó

A család már hozzászokott, hogy Szoboszlai Dominik 16 éves korától egyedül él – exkluzív interjú Szoboszlai Dominik édesapjával, Szoboszlai Zsolttal

Forgó ViktorForgó Viktor

2023. szeptember 23. 11:30

Szoboszlai Dominik édesapját, Szoboszlai Zsoltot Székesfehérváron látogatta meg a Fókusz stábja. Arról mesélt, milyen a család élete, mióta a magyar klasszis a Liverpool játékosa, és elárulta, mihez kellett hozzászoknia Angliában a magyar játékosnak. Édesapja úgy érzi, fiát befogadta a csapata, és a nézőknek sem lehet panasza a játékára, hiszen öt forduló után fel sem tűnik, hogy egy újonc, aki nem évek óta az angol ligában játszik. Szoboszlai Zsolt azt is elárulta, kivel van a legjobb viszonyban a fia Liverpoolban, és hogy jönnek ki Mohamed Salah-val. 

Szoboszlai Dominik apjával a Liverpool linzi vendégjátéka előtt készített interjút Székesfehérváron a Fókusz stábja. Szoboszlai Zsolt – akinek óriási szerepe volt abban, hogy a fia eljutott a legmagasabb szintre – most azt mondta, már megszokták, hogy Dominik mindig más országban, máshol van, de így is segítik, amiben kéri. Az RTL-nek adott exkluzív interjúban további kulisszatitkokat árul el Szoboszlai Dominik liverpooli életéről. Egyebek közt elárulta:

  • miben változott meg Szoboszlai Dominik élete;
  • miért nézi meg kevesebbszer a fia meccseit Dominik édesanyja;
  • milyen viszonyban vannak Mohamed Salah-val, és kivel kötött már most barátságot Liverpoolban;
  • milyen a viszonya Szoboszlai Dominiknak Jürgen Kloppal;
  • milyen visszajelzéseket kap a magyar focista;
  • mit gondol arról, hogy a fia egy karakteres, jóképű labdarúgó, akiért odavannak a szurkolók és a nők is.

Szoboszlai Dominik csütörtökön az Európa Ligában is bemutatkozott. A magyar klasszis 1-1-es állásnál, a 60. percben lépett pályára a mérkőzésen, amelyen mindössze hét perc alatt fordított a Liverpool az osztrák LASK ellen az UEFA Európa Liga csoportkörének első fordulójában. A linziek már korán megszerezték a vezetést, ám az angol együttes az 56. percben büntetőből kiegyenlített, majd a 63.-ban Diaz meglőtte a vendégek második gólját. A hajrában aztán Salah is betalált, kialakítva az 1-3-as végeredményt. A mérkőzés összefoglalóját és Szoboszlai Dominik játékát az alábbi videóban nézheti meg.

#Videó#Sport#szoboszlai dominik#szoboszlai zsolt#liverpool#fociláz#Európa-liga#exkluzív interjú#ma#Fókusz

Címlapról ajánljuk