Videó

Ezen a napon: „Nem fogom mutogatni a kincseimet!” – ezt gondolta jövőjéről Palvin Barbara 18 évesen

rtl.hurtl.hu

2023. június 26. 9:57

Palvin Barbara 11 évvel ezelőtt ezen a napon számolt be a Fókusznak arról, hogy hol képzeli el magát tíz év múlva. A 18 éves Barbi akkor azt mondta, két utat lát maga előtt: vagy kétgyerekes anyuka lesz vagy filmcsillag. Kétgyermekes anyuka és filmcsillag sem lett, viszont egy filmcsillaggal jár és nemzetközileg ismert szupermodell vált belőle. 

Az interjú óta eltelt 11 év és a modell egyik dédelgetett álma sem vált még valóra teljesen, bár már több filmben is szerepelt: 2014-ben a Herculesben, 2021-ben pedig a Tyger, Tyger című alkotásban, amiben vőlegényével, Dylan Sprouse-zal játszanak. Palvin Barbara 2023-ban egy főszerepet is kapott Eva Doležalová horrorjában, a Serpentine-ben, amely az ember és a kígyó hibridjének megteremtéséről szól.

Palvin Barbarának és menedzserének abban valóban igazuk volt, hogy Cannes hozta meg a magyar lány számára az igazi rivaldafényt. A modellt azóta lépten-nyomon paparazzik kísérik, már több vörös szőnyegen is állt; volt a L'oreal arca, valamint az Armani is szerződtette kampányához. Sikerét mi sem mutatja jobban, mint a pénztárcája. A becslések alapján Palvin Barbara nagyjából 42 ezer dollárt, azaz 16 millió forintnak megfelelő összeget keres havonta.

A szakmai sikerek mellett úgy néz ki, hogy Palvin Barbi magánélete is kezd révbe érni. Mint arról nemrég az rtl.hu is beszámolt, interjút adott Palvin Barbara és Dylan Sprouse a V Magazinnak, amiből kiderült, hogy igazak voltak a korábban felröppent pletykák: a magyar szupermodellt eljegyezte a párja. A beszélgetés további részéből az is kiderül, hogy nagy valószínűséggel Magyarországon fogja tartani a lakodalmat a sztárpár. 

Erről konkrétan így beszélt a szupermodell:

kizárt dolog, hogy ne Magyarországon legyen az esküvő, a szüleim megölnének.

Dylan Sprouse szerint nagy lagzi lesz, amit alig várnak, hiszen most először fognak majd találkozni a fiatalok szülei.

#Videó#ezen a napon#Bulvár#palvin barbara#filmcsillag#modell#dylan sprouse#Hercules#cannes-i filmfesztivál#cannes

Címlapról ajánljuk