ValóVilág

VV Dzsigeri könnyekben tört ki a ValóVilág villájában

rtl.hurtl.hu

2024. május 9. 17:33

Villatársai nem igazán találták meg VV Dzsigerivel a közös hangot, aminek jelét is adták egy játékban. A fiatal villalakó ezt olyannyira rosszul viselte, hogy amikor vigasztalni próbálták, azonnal eltört nála a mécses.

VV Dzsigeri bemutatkozó videójából többek között azt is megtudhattuk a fiatal villalakóról, hogy a való életben ő a társaság lelke, minden szabadidejét bulizással tölti, és mindig új csajjal ér véget egy-egy party.

Ha buli van a villában, lehet miénk az éjszaka

– fogalmazott a fiatal villalakó.

Kattints a képre, és nézd meg újra VV Dzsigeri bemutatkozó videóját:

VV Dzsigeri könnyekben tört ki

Egyelőre azonban úgy tűnik, hogy a 21 éves srác nem igazán találja helyét a ValóVilág12 luxusbörtönében. Egy játék alatt a villalakók kitűzőkkel dönthettek arról, hogy melyik társuk az, aki többet jelent számukra, mint barát (Crush), csak barátként tekintenek rá (Bro) vagy inkább szívesebben látnák őt a villa falain kívül (Cringe). Ez utóbbi kategóriában VV Dzsigeri kapta a legtöbb jelölést, ami rendkívül megviselte a kilencedikként beköltöző játékost. Miután félrevonult a Nyugiszobába, hogy a történteket megeméssze, VV Boginak is kiöntötte a lelkét. A lány vigasztaló szavai hatására azonban azonnal eltört VV Dzsigerinél a mécses.

Kattints a képre, és nézd meg, miért nem tudta visszatartani könnyeit VV Dzsigeri:

VV Dzsigeri könnyekben tört ki

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streaming felületén!

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#vv dzsigeri#vv bogi#könnyek#szimpátia#Játék#sírás

Címlapról ajánljuk