ValóVilág

A villalakók közelednek a Kiválasztáshoz, VV Ákos, VV Lissza és VV Melina is kikészült az Interaktív Héten

rtl.hurtl.hu

2023. január 27. 22:52

A villalakók ismét megismerhették a nézők véleményét, legyen szó akár a feladatokkal kapcsolatos szavazásokról, vagy a beküldött kommentekről.

A Interkatív Hét szavazói akarata szerint VV Barna aerobic órát tartott, majd VV Ricóval együtt sminkesnek álltak. Barnának VV Melina, Ricónak pedig VV Lissza állt modellt, és bár mindkét srác beleadott apait-anyait, az egyik lányt nagyon felzaklatta a verseny eredménye.

Sminkosztag leszünk

– VV Rico kifejezetten örült a feladatnak, a lányok már kevésbé.

 

A szavazás során a nézők úgy döntöttek, hogy VV Ákos mosogasson el a közös ebéd után. Ez Ákosnál kiverte a biztosítékot, mert úgy érezte, hogy a szavazók direkt neki adják a legkellemetlenebb feladatokat.

Azt akarják, hogy bizonyos szintig szenvedjek

– VV Ákos kiakadt a nézőkre, és talán olyat is mondott, amit nem gondolt komolyan.

 

Ezúttal VV Ákos és VV Lissza kaptak kommenteket és a nézők felhívták Ákos figyelmét egy régebben tett ígéretére. Ez VV Barnát is a figyelem központjába helyezte, de a srác ezt nem bánta, mert VV Melina oldalát láthatóan furdalta a kíváncsiság, hogy milyen titkuk is lehet.

Fel fogod kavarni az álló vizet 

– mondta Ákos egy videójában, ami mögött a többiek egy rejtélyes ígéretet sejtenek.

 

VV Lisszát nagyon megviselték a nézői kommentek, mert olyan érzéseket hoztak fel benne, amiket szeretett volna eltemetni. A lányt VV Barna próbálta vigasztalni, majd VV Márió is romantikus ígéretet tett neki.

Mindenki lecserélt egy jobbra 

– VV Lisszát nagyon bántotta, hogy a nézők úgy vélik, hogy keveset mutat magából, és unalmas a személye.

 

A villalakók hatalmas karaoke bulit csaptak, amit eleinte mindannyian nagyon élveztek. A fergeteges produkciók sorában VV Melina volt az utolsó, aki amikor megtudta, hogy a nézők szavazata alapján melyik dalt kell elénekelnie, teljesen kiborult. VV Dani próbálta megnyugtatni, azonban Melina egyre csak sírt.

Ennyire nincs itt helyem?

– VV Melina annyira kikészült, hogy még az is megfordult a fejében, hogy feladja a játékot.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#összefoglaló#vv melina#vv dani#vv ákos#karaoke#kommentek#vélemény

Címlapról ajánljuk