ValóVilág

VV Sajti taktikázásba kezdett, a villalakók pedig szembesültek a nézők kommentjeivel – ennyi minden történt a ValóVilág 55. napján

rtl.hurtl.hu

2023. január 13. 22:55

A játékosok nagyon izgulnak a Kiválasztás miatt, azonban a Technikum hét is feladja nekik a leckét.

A luxusbörtön lakóinak minden gondolatában ott bujkál már a közelgő Kiválasztás, ezért folyton az esélyeiket latolgatják, és próbálják felmérni, hogy ki ki ellen térne vissza egy párbajról. VV Sajti számára sem idegen a taktika, és úgy vélte, hogy ha ő megy párbajozni, akkor bebizonyíthatja, hogy VV Dani és VV Melina kapcsolata nem őszinte. És hogy ezt hogyan tervezi? Állítása szerint, ahogy az ő párja rá fog nézni, mindenki számára világossá teszi majd, hogy milyenek az igazi érzések:

Hasonlítsd össze a két nézést!

 

A Technikum hét tovább robog, így a villalakók egy osztályfőnöki órán mondták el, hogy milyen élményeket szereztek eddig a héten. VV Melina elmondta, hogy csalódott a jegyeit illetően, VV Máriót pedig a tesiórák hiánya szomorította el.

 

Bár VV Renin lila kendő van, tehát ő védettséget élvez a szombati Kiválasztáson, VV Ákos úgy vélte, hogy beszélnie kell a lánnyal, mivel a szavazata így is sokat ér. A fiú úgy vélte, hogy Reninek nem szabadna ismét bizalmat szavaznia VV Barnának, tekintve, hogy egyszer már eljátszotta azt.

Nehogy hagyd neki, hogy befolyásoljon

– kérte VV Ákos VV Renit, és óva intette attól, hogy ismét nyisson VV Barna felé.

 

Elérkezett az ideje, hogy a villalakók szakosodjanak, amiben nem más, mint az előző évad két dobogósa lesz a segítségükre. VV Merci az asztalosság rejtelmeibe vezeti majd be a csoportját, VV Robi pedig fodrászkiképzést nyújt majd a villalakóknak.

 

VV Merci nem bízta a véletlenre, szerette volna, ha a csoportja nagyon motiváltan vág bele a tanulásba, így egy különleges, asztalos munka előtti táncot is megtanított nekik. VV Lissza hamar elsajátította a mozdulatokat, de a fiúk közül akadt, akinek kihívást jelentett a tánc. Az oktatás közben persze mind Merci, mind Robi igyekezett kiismerni a villában lévő viszonyrendszert.

 

VV Sajti, VV Kriszti és VV Barna a szaunában beszélték ki a többieket, ahol Sajti felvázolta a Kiválasztással kapcsolatos terveit.

Szétrobbantom ott az összeset egyszerre

– VV Sajti elmondta, hogy szeretné teljesen megbolygatni a kapcsolatokat, így át szeretné verni VV Melináék társaságát.

 

A villalakók egy keserédes ajándékot is kaptak: elolvashattak 1-1 kommentet, ami alapján elindulhattak, hogy vajon kiről mit gondolnak a ValóVilág 11 nézői. VV Reni állandó szájnyalása, VV Sajti hazugsága és VV Barna viselkedése is terítékre került:

Ez a hajó már elúszott, te kétszínű.

– VV Barna elmondta, hogy ő egyáltalán nem próbálja befolyásolni VV Renit, azonban kívülről ez esetleg máshogy tűnhet.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#összefoglaló#taktika#technikum hét#vv merci#vv robi#vv sajti#vv reni

Címlapról ajánljuk