ValóVilág

VV Dani és VV Melina szakítottak, és leforgott a VV11 szappanoperájának első része – ez történt a kedd esti Összefoglalóban

rtl.hurtl.hu

2022. december 27. 22:50

A ValóVilág11 legutóbbi részében Melinának nemcsak Danival, de Pirossal is konfliktusa volt, Dani és Barna összecsaptak egymással, és A kérdések szenvedélyének első epizódja is elkészült.

Melina sírva ébredt reggel, majd tovább fokozódott a feszültség, miután megpróbálta megbeszélni Danival, hogy mi áll az eltávolodásuk hátterében. Úgy tűnik, a srác féltékenysége éket vert kettejük közé, mert nem sikerült megbékélniük.

Nem akarok sehanyadik lenni nálad

– mondta Dani, aki úgy érzi, Melina megváltozott, amióta Barnával ismerkedik.

Lehet, hogy ennyi volt a barátságuk?


Ezután Piros és Melina balhéjától volt hangos a villa. Melina elejtett megjegyzése ugyanis kiverte a biztosítékot Pirosnál, aki ezután cifra szavakkal jellemezte villatársát a többieknek – amit az udvaron ülve Melina is végighallgatott.

Mindjárt fejbeb*szom egy ásóval, hogy megszépüljön

– íme egy durva beszólás azok közül, amiket Piros mondott Melináról a háta mögött. A két lány ezután szemtől szemben folytatta a civakodást.


Piros ezután bocsánatot kért Melinától, de mindhiába, a lány ugyanis álszentnek tartja őt, és szerinte csak színjáték volt bűnbánata. Melina szerint Piros csak mosni akarta a kezeit, és a történtek után mindent megkérdőjelez, amit villatársa valaha mondott neki.


A villalakók ezután izgalmas karácsonyi feladatokban küzdöttek meg a villamesterségért. A sors fintora, hogy végül Dani és Barna között dőlt el, hogy ki nyeri el a címet.

Parás hangulat volt végig

– emlékezett vissza a küzdelemre Barna, akivel szemben Dani végül alulmaradt.


Mindeközben Ákos és Kriszti szorgosan dolgoztak a VV1 szappanoperájának írásán, ami A kérdések szenvedélye címet kapta. Miután a két villalakó leosztotta a szerepeket villatársaik között, elkezdődött a Simlisék, a Gazdagék és a Szegények életét bemutató sorozat forgatása.

Nézd meg A kérdések szenvedélyének első részét!


Piros ezután elvonult Barnával, és bevallotta neki az érzéseit. A lány a szaunában közölte a sráccal, hogy ő a gyenge pontja, és zavarja a játékát, mert elkezdett érezni iránta valamit.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#38. rész#összefoglaló#vv dani#vv melina#vv piros#vv barna#szappanopera#vita#konfliktus#forgatás

Címlapról ajánljuk