ValóVilág

VV Anita és VV Piros szexi öltáncot lejtettek, VV Danit pedig elrabolták

rtl.hurtl.hu

2022. december 16. 22:45

A párbaj közeledtével VV Piros és VV Anita több feladatban is összemérték magukat, azonban VV Piros csapata kiszorult a villából, ami több konfliktust, majd egy emberrablást is szült.

A Kihívás után VV Anita VV Barnának vallott az érzéseiről. A párbaj megrémítette a lányt, és elmondta, hogy nem is attól fél, hogy nem jöhet vissza a villába, hanem inkább attól, hogy magának fog csalódást okozni.

Magam miatt rettegek.

 

Csapatot is választottak a villalakók, és mivel VV Anita mögé álltak többen, a villa kettéosztásánál ők jártak jobban: VV Piros és társai a luxusbörtön több részéből is kiszorultak. Ez indította be a két csapat közötti csínytevéseket, amikor is a villalakók egymástól lopkodtak el különböző használati tárgyakat, hogy kiszúrjanak velük.

Száműzöttek lettünk!

 

Bár a tréfák mindkét csapatnak bosszúságot okoztak, VV Ákos úgy vélte, hogy a kitervelésben VV Bibi nem vett részt, így védelmébe vette. VV Melinának ez nem tetszett, és emlékeztette VV Ákost, hogy Bibi vele sem mindig viselkedett korrektül.

 

VV Piros és VV Anita két feladatban is megmérkőztek. Először egy cicaharcot imitálva ütköztették meg érveiket, amiből természetesen nem hiányozhatott VV Barna és VV Rico neve sem.

 

A mérkőzés egy szexi öltánccal zárult, ahol VV Rico legszebb álmai váltak valóra, amikor VV Anita keblei között találta magát. Bár a fiú többször is bepróbálkozott Anitánál, sosem jutott még ilyen közel a céljához.

 

Az erotikus produkciók után folytatódott a rablások sorozata, azonban VV Anita csapata új szintre emelte az akciót: egy emberrablást hajtottak végre, egyszerűen felkapták VV Danit, és elhozták a társai mellől.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#összefoglaló#vv anita#vv piros#cicaharc#öltánc#27. rész

Címlapról ajánljuk