ValóVilág

VV Melina vs. VV Henrik: Ha csatába kell menni, akkor csatába megyünk

rtl.hurtl.hu

2022. december 3. 8:00

Sorra vettük, mi minden vezetett odáig, hogy a VV11 első Párbaján Henrik és Melina csap össze.

A ValóVilág 11 első Kiválasztásán „szürke egyéniségként”, valamint „szobanövényként” jellemzett Melina három szavazatot is bezsebelt, hisz Barna, Bibi és Kriszti is rá tette a jelét. Mivel szavazategyenlőség alakult ki – hiszen Kriszti is három jelet kapott –, a villamester, azaz Bibi dönthetett arról, hogy melyik lány kösse magára a zöld kendőt. A villamester végül a jelét is kapó Melinát küldte párbajozni.


Melina ezután azzal töltötte a napjait, hogy átgondolja, kit lenne érdemes kihívnia párbajozni, ki az, aki ellen nagy eséllyel térne vissza a villába. Ehhez több villatársa véleményét is kikérte – köztük Henrikét is.

Van egy ilyen taktikai nézet: vigyél erőset, mert az szimpatikus lehet a nézőknek! Vidd ki a Krisztit, mert ugyanannyi jelet kaptatok. Ő se gyengébb, se erősebb, és vele volt konfliktusod

– tanácsolta a lánynak Henrik.


Melina ezután Krisztire és Bibire szűkítette a kört, tervét pedig megosztotta villatársaival is, akik közül többen egyetértettek abban, hogy mindkettejüket kint hagyná a kiválasztott lány egy Párbaj során. Sajti viszont egy új nevet dobott be a kalapba, Henriket, mert szerinte ellene lenne a legnagyobb esélye Melinának.


A Kihívás estéjén Melina egy összeszedett beszédben tért ki arra, hogy miért nem Barnát, Bibit vagy Krisztit – akire a jelét is tette a Kiválasztáson – hívja ki párbajozni, majd rátért egy negyedik játékosra, aki végül a kék kendőt is kapta tőle.

Mindenki nyerni van itt, mindenki győzni akar, mindenki napról napra fejlődik, aktivizálja magát. Ő az egyetlen, aki kijelentette, hogy nem nyerni jött, ő csak bulizni, csordogálni szeretne itt az árral. Az a véleményem, hogy itt azért vagyunk, hogy nyerjünk, és első körben azok legyenek itt, akik meg akarnak küzdeni egymással, és fejlődni. Ez az ember inaktív szerintem itt a villalétben, úgyhogy akit én most párbajra szeretnék hívni, az a Henrik

– mondta Melina, majd átnyújtotta a kék kendőt párbajellenfelének. Amikor Nádai Anikó arról kérdezte a kihívott srácot, hogy mit szól a döntéshez, csak annyit felelt:

Hibátlan! Ha csatába kell menni, akkor csatába megyünk. Ilyen egyszerű.


A 23 éves Henrik a beköltözésekor a kisfilmjében valóban azt mondta, hogy egy átlagos napján nem csinál semmit, és az ingyen kaja vonzza őt a legjobban a villában, ugyanakkor azt is kihangsúlyozta, hogy kitartó embernek tartja magát, amit a sportnak köszönhet, hisz 10 éve bokszol.


A magát szerethető ingyenélőnek nevező srác és Melina kapcsolata kezdetben jól alakult, a lányt – saját bevallása szerint – már a beköltözésekor levette a lábáról Henrik.

Te mutatkoztál be nekem itt a legkedvesebben. Annyira kedvesen szólaltál meg! Ahogy rám néztél, ahogy mosolyogtál, bemutatkoztál… A hangszíned nagyon kedves volt

– magyarázta Melina, de Henrik is hasonlóan jókat gondolt a lányról:

Cuki volt, ahogy kérdeztél. Megvártad míg a többiek befejezik a dumát, végighallgattad a válaszomat, ez tetszett!


Úgy tűnik, a kezdeti szimpátia azóta elillant, hisz szombat este Melina és Henrik csapnak össze a ValóVilág 11. évadának első párbaján. A magát Akhilleusznak szólító srác a Kihívás estéjén rögtön a kezébe vette a VV szabálykönyvét, hogy tanulmányozza a benne foglaltakat, majd megindult a támogatók toborzása is.

Végül Rico, Barna, Márió, Bibi, Kriszti és Anita biztosította róla Henriket, hogy mellette állnak a Párbajon, míg Melina Danira, Lisszára, Renire, Pirosra, Ákosra és Sajtira támaszkodhat a Párbajra való felkészüléskor.


Párbaj szombat este 21 órától az RTL KETTŐ-n! A döntés ezúttal is a nézők kezében van, ők szavazhatnak arról, hogy VV Melinának vagy VV Henriknek van helye a villában.

Kattints ide, és szavazz!

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#vv henrik#vv melina#párbaj

Címlapról ajánljuk