ValóVilág

Megvolt a ValóVilág9 első nagy bűnténye! Segíts, vajon ki lehet a Villa tolvaja?

rtl.hurtl.hu

2018. november 23. 14:24

A tegnapi adásból kiderült, hogy a villalakók hirtelen egy bűnügyi társasjáték részeseivé váltak, ahol mindenki gyanúsított, felbujtó és nyomozó is egyszerre. Úgy döntöttünk, utánajárunk mi is, vajon kinek állhatott érdekében ellopni Zsuzsu személyes tárgyait, azaz ki a villatolvaj?

Szegény Zsuzsu, nagyon kiborult, amikor észrevette, hogy nemcsak a szuperképességét lopta el valaki, hanem egy kedves családi fotót is, amin az öccse szerepel. Mikor világossá vált a lány számára, hogy valaki csúnya játékot űz vele, azonnal Greghez fordult segítségért. Ezután, mint egy felbolydult méhkas, a Villában hirtelen mindenki gyanúsított lett, majd nyomozó, de legvégül egy emberre terelődött a gyanú!

Zsuzsu vs. Roli!


Ha szeretnénk közelebb kerülni a megoldáshoz, először végig kell vennünk, hogy Zsuzsunak eddig vajon kivel volt konfliktusa - így közelebb kerülünk a bűnös indítékához, ezáltal a tolvajhoz.

Zsuzsu vs. Reni!

Renivel már két csetepatéja is volt Zsuzsunak: először egy félresikerült lecsó miatt!

Másodszor pedig egy körömcsipesz miatt!

Zsuzsu vs. Csoki!

De akár Csokinak is lehet arra oka, hogy durván megtréfálja Zsuzsut, ugyanis nem olyan régen, jól egymásnak esett a két játékos – természetesen csak egy kis semmiség miatt.

Zsuzsu vs. Era!

De itt van nekünk Era is, aki hiába kapott barikarkötőt Zsuzsutól, az egyik veszekedés során igen durván kiosztotta egymást a két lány.

Zsuzsu vs. Greg!

És ha már a barátságkarkötőt emlegettük, vajon nem hagyott mégis mély sebet Greg kicsi szívében az, hogy az ő Zsuzsuja nem neki adta a jelképes tárgyat?

Zsuzsu vs. Ginu!

Persze sokszor Zsuzsut sem kell félteni, van, mikor egyáltalán nincs igaza, és mégis beleáll egy ordenáré balhéba, pont úgy, mint ahogy ezt Ginuval tette.

Zsuzsu vs. Kirsztián!

De szóba kerülhet Krisz is, aki többször rá akarta venni Zsuzsut olyan dologra, amit a lány igazából egyáltalán nem kívánt, így kosarat kapott a magabiztos nőcsábász.

Zsuzsu vs. Vivi és Laci!

Közben Vivi és Laci sem elhanyagolható: míg Vivi túl harsányan kampányol Zsuzsu mellett – szokatlan módon –, addig Laci szinte bele sem szól az egész vitába.

Zsuzsu vs. Adri!

Mindeközben Adrit se felejtsük ki, hiszen ő az, aki eddig az összes pimaszságban benne volt, amiben csak lehetett, tehát akár ő is megviccelte az érzékeny lányt.

Zsuzsu vs. Hunor!

Esetleg Hunor lenne a hunyó?

Vagy senki sem lopta el Zsuzsu cuccait, csak nem néztek körbe elég alaposan a játékosok...?!

Szerintetek ki a bűnös, ki a Villa igazi tolvaja?

Kattints ide, és szavazz!

Ma este 22:00-kor az RTLII-n minden kiderül!

#ValóVilág#valóvilág9#valóvilág9 powered by big brother#villa#villalakók#bűntett#bűntény#tolvaj#vv zsuzsu#szavazás#rtlii

Címlapról ajánljuk