ValóVilág

Ki távozzon a Villából?

rtl.hurtl.hu

2018. november 15. 11:58

Szerda este egy csavaros végű Kihívás alatt Radics Erának adta a kék kendőt. Összegyűjtöttük a Párbajozók jó és rossz tulajdonságait, ami segíthet a döntésben: ki menjen, és ki maradjon?

Ami Radics ellen szól…

1. Radics nem tudja viselni a vereséget. Úgy gondolja magáról, annyira erős egyéniség, hogy bárkit el tud nyomni, de igazából könnyen bedobja a törölközőt. Amikor Roli ellen vesztett a Villamesteri címért folyó versenyben, azonnal fel akart adni mindent és elvonult sírni.

2. Könnyen ejtette kinti, 5 éve tartó kapcsolatát Vivienért és minderről úgy beszélt Villabeli barátainak, hogy azzal megalázta rá váró barátnőjét. „Úgy csinálunk itt a Villában, mintha nem lennénk együtt… Nem érdekel az 5 éves kapcsolatom, le se szarom.”

3. Radics nagyon csúnyán beszél a társaival, de legfőképp a nőkkel. Zsuzsut puszta szórakozásból rendszeresen sértegeti és megríkatja, de eközben azt hiszi, hogy ez csak cuki piszkálódás. Era és Adri helyre is tette a gyakran lekezelően viselkedő, megjátszós Radicsot.

 

Ami Radics mellett szól…

1. Radics a Villa bohóca, saját bevallása szerint nagyon vicces figura, amit mi sem bizonyít jobban, mint a bemutatkozó videója. És ez az idézet: „A Radics név olyan, mint egy márka. De nem a gagyibb, hanem a drágább. A jóval drágább, a méregdrágább. Mint egy méregdrága sportkocsi. Mint egy méregdrága óra. A Radics az egy életérzés.”

2. Radics érzékeny és kiáll a barátai mellett, és ha kell, kirángatja őket a lelki mélypontokról. Krisztiánt már többször is vigasztalta. „Ne sírjál már, férfi vagy, embereld meg magad!” – mondta Radics, majd átkarolta síró barátját és addig faggatta, amíg ki nem tudta adni magából a fájdalmát. „Töröld meg a szemed, légy férfi, nőből sok van, aztán szedd össze magad, mert ilyen legjobb barátra nincs szükségem” – tette hozzá nevetve. Krisztián utána a riportszobában elmondta, hogy nagyon jólestek neki Radics szavai. Ez a vigasztalás folytatódott, amikor Cintike kiesett.

3. Félre tudja tenni az előítéleteit és bevallja, ha félreismert valakit. A Kihívás alatt több Villatársának is tett vallomást arról, mit gondolt róluk elsőre és hogyan változott a véleménye a beszélgetéseik után. „Nem gondoltam volna egy emberről, aki nem az én nememhez tartozik, hanem valami más, hogy ilyen jó barátom tud lenni” – mondta Radics Gregnek.

 

Ami Era ellen szól…

1. Szeret mások vitáiba beleavatkozni. „Olyan veszekedésekbe próbálsz beleállni, amikhez semmi közöd nincsen. Próbálod keresni a fogást másokon, hogy tudjál szerepelni, mert csak ez a szereplési mániád van, te csak így tudsz szerepelni” – fogalmazta meg az Erával kapcsolatos problémákat Radics.

2. Era később jött a Villába, mint a többiek, kevésbé hangos, nehezebben nyílik meg, nem veti bele magát azonnal az események sűrűjébe. Ezt az észrevételt Zsuzsu fogalmazta meg legjobban, mielőtt elkezdtek artikulálatlanul üvölteni egymással. „Ne adjál már nekem tanácsokat, úristen, te, aki egész nap a sarokban ül.”

3. Ha Erát felbosszantják, nagyon keresetlen stílusban beszél a társaival, jó példa erre, ahogyan nekiesett Zsuzsunak annak ellenére, hogy barátságkarkötőt kapott tőle. Greg meg is jegyezte, hogy megérte ez az „öribariság”. „Engem ne kussoltass, hülye gyerek, aki alpári k*rvaként viselkedik, az engem ne kussoltasson el” – mondta Era Zsuzsunak a sztriptízes feladatra célozgatva.

 

Ami Era mellett szól…

1. Era kiáll a nőkért. Amikor Radics összeveszett Adrival és elkezdte negatív jelzőkkel megsorozni a lányt, Era nem bírta ki szó nélkül. „Nem tudnátok egy kicsit szebben beszélni a lányokkal? A k*rvázást úgy mondjátok mindenkinek – ez nem csak neked szól, hanem mindannyiótoknak, az összes srácnak – minden második szavatok egy vitában az, hogy k*rva, k*rva, k*rva…” Greg ezt kikérte magának, mert ő nem szokott rondán beszélni velük, de tőle Era bocsánatot is kért.

2. Era nem veti meg a vicces szivatásokat, benne van a közösségi életben. Amikor Csokival együtt kitalálták, hogy kifestik az alvó Radics arcát és körmeit, azonnal benne volt a játékban. Így került Radics arcára egy péniszrajz, szemhéjára csillámos festék, a körmeire pedig élénk színű lakk.

3. A feladat érdekében le tudja küzdeni az ellenérzéseit és megtesz minden tőle telhetőt. Nem akarta a sztriptízes feladatot, a Villafiúk szerint mégis jól teljesített, ráadásul úgy, hogy nem sok ruhadarabtól szabadult meg. „Szégyellős vagyok, számomra szexi ez az erotikus vonal. Elég kellemetlenül éreztem magam, de megpróbáltam.”

Már csak az a kérdés, mi történne, ha Radics esne ki és mi, ha Era távozna? Ha Radics veszítene a Párbajon, jobban látszana, mi rejlik még Vivienben, Csokiban és Krisztiánban. Kiderülne, ki lépne az alfahím helyére! Ha esetleg Era megy vissza, az átrendezi a Villa térképét és új szövetségeket kötnek, egyes lakók megerősödnek, akik eddig háttérben voltak?

#ValóVilág#valóvilág 9 powered by big brother#vv9#kihívás#párbaj#radics#era

Címlapról ajánljuk