ValóVilág

Így teljesítettek a villalakók babagondozásból!

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 18. 19:57

A gyengébbik nem képviselői genetikailag megfelelő partnereket választottak maguknak, ami ugye elengedhetetlen a gyermekáldáshoz. Ezután a gólya meg is érkezett a Villába, így 12 újdonsült szülő kóstolhatott bele a babázás örömeibe. Lássuk, milyen eredménnyel végezték el a baba szimulációs feladatot!

Az első helyen Soma és Ati végzett. Íme a bizonyíték:



Ringatásból, pelenkázásból és büfiztetésből 100%-osan teljesítettek, sőt az etetés se ment rosszul a srácoknak. Egyedül a baba fejének megtámasztása rontotta az értékelésüket.

 


Az ezüstérmen Dina és Lóri, illetve Evelin és Dávid osztozik:

 


A szerelmesek pelenkázásban és etetésben értek el kevesebb százalékot, illetve a nem megfelelő buksitámasz náluk is pontlevonással járt.



Evelin és Dávid esetében a pelenkázás nem ment olyan fényesen, mint az előző szülőknél, de cserébe kevesebb levonást kaptak a „rossz bánásmódért”.


 

 

A dobogó harmadik fokára Vivien és Zsolti léphetne:



Ringatásból és pelenkázásból jelest kaptak volna, de az etetés és a büfiztetés még kifogott rajtuk.

 

 

A negyedik helyen Mici és Krisztián végzett:



A civakodó páros büfiztetésben a toppon volt, viszont rengeteg levonást gyűjtöttek össze, amihez Mici véletlen esése nagyban hozzájárulhatott. Ám mentségére szóljon, a baba testi épségét a sajátja elé helyezte még így is, hogy „csupán” egy szimulációs feladat elvégzése volt a tét.

 

 

Zseraldin és Tivy szomorú pillantokat élt át, ugyanis az ő babájuk sajnos leállt, de Erzsi néni bíztató szavakkal tért vissza hozzájuk a Villába.

 

#ValóVilág#rtlii#vv tivy#vv zseraldin#vv soma#vv ati#vv dina#vv lóri#vv evelin#vv dávid#vv zsolti#vv vivien#gyermek#gyerek#baba#gondozás#nevelés#csecsemő#értékelés

Címlapról ajánljuk