ValóVilág

Vivien: „Itt kamerák vannak, és vesznek minket?”

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 30. 14:51

Érdekesen alakul a csoportdinamika a Villában. Zsófi és Vivien nagyon egy húron pendülnek, a lányok ezért úgy döntöttek, a Sufniban beszélik ki társaikat, odabent azonban Vivien meghökkentő dologgal szembesült...

Vivien és Zsófi a konyhából a Sufniba vonultak, hogy beszélgessenek egy kicsit.

Vivien azt mondta, hogy „nem érzem azt, hogy nem tudom” és előtört belőle mindenféle lelkiismereti agyrém az első estén történtek miatt.

Miközben Vivi villatársait cikizte, megszámolta, hogy hány kamera és mikrofon található a Sufniban. A lányok ezután visszatértek a témára, és Vivi elmondta, hogy valójában őt az zavarja, hogy ellopták a csillagot a feje fölül.

És hogy mi a lány véleménye a társaságról?

„Amúgy olyan hullámvölgyes ez a kapcsolat, vagyis olyan hullámvölgyes ez a társaság idebent. Mert így a nap elején szeretjük egymást,  aztán van egy nagy szünet, akkor megint Zsófi Vivi, aztán utána van Zsófi Soma, néha odacsapódok valakihez, aztán ebédelünk, szeretjük egymást, aztán megint nem...”

Szóba került Lóri is, aki Zsófi szerint folyamatosan taktikázik. Vivien egyből megosztotta véleményét barátnőjével, ugyanis szerinte Lóri folyamatosan pislog miközben beszél, és ő az óvodában azt tanulta, hogy aki pislog, az hazudik. 

 

Miután a lányok mindenkit kiveséztek, Vivien nézelődni kezdett, és felmerült benne egy fontos kérdés...

„Itt is van hangszóró?”

Zsófi megnyugtatta, hogy hallják őket, sőt látják is, ugyanis a tükörfal mögött kamerák vannak. Vivien nem akart hinni a fülének, és meg volt győződve arról, hogy ha vannak is kamerák, nem működnek.

A szőkeség gyorsan körbejárta a Sufnit, és észrevette, hogy valami tényleg van a fal mögött.

„Tényleg vettek a kamerák?”

A nagy felismerés után az újdonsült barátnők úgy döntöttek, hogy elhagyják a bekamerázott helyiséget, és kiülnek a teraszra...

Ha kíváncsi vagy, Vivien hogyan szembesült a ténnyel, hogy kamerák figyelik minden mozdulatát, nézd végig a jelenetet:

#ValóVilág#sufni#kibeszélés#klikkesedés

Címlapról ajánljuk