ValóVilág

Villa történelem: Ez történt a ValóVilág7-ben!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 20. 10:00

A ValóVilág7 2014. novemberében indult. Az első három beköltöző Dani, Fanni és Dóri volt, őket Vikcsu és Laci követte, végül pedig Dennis költözött be hatodikként a luxus börtönbe.

Az első beköltözők egy igazi welcome bulival ünnepeltek, majd plusz egy fővel, Edinával lett gazdagabb a Villa. Alig egy napra rá a zabálnivaló Maci költözött be, majd a keménykezű Reni, aki az ájulás határán érkezett a Villába.

A 10. beköltöző Dávid volt, aki mielőtt bemutatkozott volna társainak, beszaltózott a jakuzziba. Az igazságosztó után Ádám vonult be a Villába, aki azt mondta, főleg a csajokkal akar jóban lenni. Utolsóként Zsuzsa, a diktátor cuccolt be, és kezdetét vette a játék.

A Villában beköszöntött a hőskor, csak egy picit másképp: a lakók a szerencsére bízva magukat mindannyian kaptak egy-egy képességet.

Láthattuk Macit alvajárni, Fannit úszósapkában, és túl voltunk az első konfliktusokon is. A Tündérfalvi Fanni hamar megunta a szűzpöcök életmódot, ugyanis Dennisszel - finoman szólva - egymásba habarodtak.

Robin november 26-án költözött be a Villába, azonban arra senki sem számított, hogy a beköltözéssel egyidőben valakinek el kell hagynia a Villát: így búcsúzott elsőként a játéktól Dávid, akinek végrendelete nagy port kavart, ugyanis azt állította, hogy Zsu és ő összegabalyodtak a paplan alatt.

Az édibédi Fanni ekkor már a mindentudó ingától kért segítséget, a Villa pedig tisztánlátókra és vakokra szakadt.

Az első Kiválasztott Zsuzsa lett, aki legyőzhetetlennek érezte magát VV Attila miatt - aki felkészíttette a VV7 első Párbajára. Zsu Vikcsut hívta ki, és jók voltak a megérzései, ugyanis ő térhetett vissza győztesen a Villába.

Vikcsu kiesése után kezdetét vette a munkahét, de Dennis a seprű helyett inkább Fannin dolgozott. A munka hét utáni buliba Edina már feltűnően küszködött a hormonjaival, és Lacival kicsit közelebb kerültek egymáshoz.

Elérkezett a második Kiválasztás, a legtöbb jelet pedig Reni kapta. A színésznő Danit hívta Párbajra, de Reni alulmaradt, így ő volt a VV7 második kiesője.

A karácsony mindenkit megríkatott, a szilvesztert pedig Lalival ünnepelték a Villalakók. Az újév első napja újra a Kiválasztásról szólt, és a legújabb kiválasztott Robin lett, aki Ádámot hívta ki Párbajozni, Robin pedig győztesként térhetett vissza a Villába.

Zsuzsa másodjára is felköthette a zöld kendőt, Maci pedig kórházba került. Sajnálatos módon egészségügyi állapota miatt VV Maci számára véget ért a játék, egy kismalacnak viszont elkezdődött.

A kiválasztott Zsu Lacit hívta Párbajozni, és a nézők pedig a facér srácot szavazták vissza a játékba. A következő Kiválasztott Dennis lett, így ő „ette meg a jelet”. Mivel Lacin lila kendő volt, így a komisz Danit hívta párbajra.

Végül 10 százaléknyi különbséggel Dennis nyerte meg a Párbajt, így Dani az előkelő hetedik helyen pottyant ki a VV7-ből. A srác távozása után kezdetét vette a média hét, Laci megjósolta, hogy ki nyeri a VV7-et, Fanni pedig műsorvezetőként bizonyíthatott Aurelio oldalán.

 

Így történt, hogy Edina és Laci Párbaja előtt a Young Stars és a V-Red közönség előtt mutathatták be Villa-dalukat.

 

Pár órával később pedig kis különbséggel ugyan, de Laci nyerte meg a könnyekben gazdag összecsapást, ugyanis a fiatalok halálosan egymásba szerettek a villalét alatt.

Edina távozása után kezdetét vette a kontinens-hét, amikor a lakók különböző földrészek "bőrébe" bújhattak. Minden lakó megpörgette a sérelemkereket, és természetesen minden egyes pörgetés veszekedésbe fulladt.


A még bent maradt játékosoknak nem akármilyen borzalmakat kellett átélniük éneklés közben, ez volt a Killer Karaoke!

Ahogy az lenni szokott, elérkezett egy újabb Párbaj, amin Tündérfalva és „taplófalva”  csapott össze, vagyis Laci és Fanni. Bár a Villalakók nem örültek, a nézők harmadszorra is Lacit szavazták vissza a Villába.

A TOP5 utolsó bulijában záporoztak a könnyek...


... a Kiválasztáson pedig a lakók eldurrogtatták a még két játékban lévő szuperképességet. A duplázó jel Dórihoz került, aki Dennisre rakta, így szavazategyenlőség alakult ki, Dennis pedig magára kötötte fel a zöld kendőt.

A drámai Kiválasztás után ex-villalakók vették birtokba a Villát, és amíg Attila Laciból is Cristofelt csinált, Robin ráhajtott Anettre.

Dennis Lacit hívta Párbajra, és annak ellenére, hogy Laci nyerte a macsó-párbajt, az igazi Párbajon Dennis győzedelmeskedett, aki így Finalistaként térhetett vissza a Villába.

A VV7 Fináléját Tóth Gabi és a Tha Shudras nyitotta meg. 13,92%-kal Dórié lett a bronzérem, Dennis és Robin pedig elmondták, miért kell rájuk szavazni!

Az ex-villalakók minden lehetőséget megragadtak, hogy népszerűsítsék a szívükhöz közel álló finalistát, a végjátékban pedig megfordult az állás, és Robin lett a befutó!

 

#ValóVilág#valóvilág7#robin#dennis#fanni#dóri

Címlapról ajánljuk