ValóVilág

Könnyek tengere árasztotta el a Villát

rtl.hurtl.hu

2015. február 16. 22:00

A ValóVilágok történetének legdrámaibb Párbajáról Laci térhetett vissza, de ennyire keserűen még senki sem fogadta a győzelmet. A facér zokogva érkezett meg és a sírás nemhogy abba maradt volna, még Robinra is átragadt.

A Párbaj reggele mindenkinek nehezen indult, Robin ásítozva kereste a gatyájában a helyet.



Dóri a hozzáláncolt vécétől szenvedett.

A párbajozók még fel sem fogták, hogy lehet, hogy ez lesz az utolsó napjuk a Villában. Laci ennek ellenére azt mondta Edinának a nyugiban:
 

„Ez egy igazi jó szerelmi történet, nem egy olyan átlagos szar, mint a Fanniéké, akik csak dugnak-veszekednek, dugnak-veszekednek.”


Apropó Fanniék. Míg a nyugiban csak úgy röpködtek a szerelmes vallomások, odakint már arról tárgyaltak, hogy szerintük, ha Laci esik ki, egyből elfelejti Edinát.
Arról értekeztek, hogy szerintük ki fog visszajönni, és próbálták kitalálni, hogy ki milyen lesz, miután visszatér. Laci szerintük kikészül, egy hétig játssza majd a hattyú halálát, de Fannika tőle legalább jöhet edzeni, mert aki igazából nem engedi őt oda, az Edina, a gonosz kis manó. Persze azért különösebben egyikőjüket sem érdekelte, hogy ki tér majd vissza. Fanni Laci mellett kardoskodott, de ő is csak azért, hogy lefájtolja vele a szaunás sztorit.
 

„Kib@szott idegesítőek már”


Adás közben Lilu váratlanul beköszönt a Villába, hogy megmutassa a lakóknak munkájuk gyümölcsét, a két elkészült videóklipet. A Young Stars és V-Red
csapata nagy izgalommal vetette bele magát a klipnézésbe, és mindenki maradéktalanul elégedett volt az eredménnyel. Edina láttán egyedül Laci szomorodott el, hiszen szerelme hiánya csak még inkább felerősödött benne.



A Párbaj előtt Edina és Laci elköszöntek mindenkitől. Laci kiosztotta tanácsait: Robinnak azt mondta, ne hagyja, hogy megfűzzék és befolyásolják őt, Dórinak pedig hogy, hagyja ott a Fannit, mert ők ketten nem egy világ.


„Úgy érzem, mintha a Gellért-hegyről löknének le, amikor veled beszélek”


Fanni és Edina a nyugiban vettek érzékeny búcsút egymástól, megbeszélték, hogy nem utálják, csak nem kedvelik egymást. Annyira azért nem ragozták túl a dolgot, mert Fanni kijelentette, hogy neki még bizony műszempillát kell ragasztania, nem ér rá holmi időt húzó társalgásra.

A tűzrőlpattant lány Robintól csak annyit kért, hogy vigyázzon a Lacira, és beszélgessen vele, mert nem rossz ember. Ígéret helyett az érzékeny srác meglepő kérdéssek rukkolt elő.



A lakók után a Villától is érzékeny búcsút vettek Edináék. Sorra mentek a szobákon, amik a legtöbbet jelentették számukra. Kedvencük a nyugi volt, itt estek meg a legszebb emlékeik.
 

„Egy darabot itthagyunk a szívünkből, meg sok kis Lacikát”


A drámai Párbajról végül Laci tért vissza, de saját bevallása szerint ennyire keserűen még sohasem győzött. Zokogva lépett be a Villába és még sokáig nem tudott megnyugodni. A többiek is megsajnálták, és egymás után mentek a hálóba vigasztalni őt. Még Fanninak is megesett rajta a szíve.
 

„Láttam, hogy mindegyiküknek lelkiismeret-furdalása van, de most már késő”


Nemcsak Laci élt át nagyon nehéz pillanatokat, hanem Robin is.
 

Az érzékeny srác fel sem akarta fogni, hogy nem Edina tért vissza a Párbajról és ekkor döbbent rá arra, hogy ő ebbe bizony bele sem gondolt. Most először mélázott el azon, hogy talán mégis rossz döntést hozott. Zokogva ment be a nyugiba, ahol Edina próbababája előtt csak arra kérte a lányt, hogy egyszer bocsásson meg neki.
 

„Megpróbálok Lacival jobb viszonyt ápolni, mert tudom, hogy neked fontos”


A legnehezebb kör még hátra volt. Laci könnyben áztatott szemekkel köszönt el szerelemétől, majd elkövetkezett az a mozdulat, amit mindenképp el akart kerülni: szerelme fekete-fehér fotóját feltette a kiesettek falára. De megígérte, hogy küzdeni fog, most már kettőjükért is, és ha megnyeri a játékot, Edina kezében fog landolni a nyereménylakás kulcsa, ahogy ezt korábban megígérte neki.


 
#ValóVilág#magány#szomorúság#összetört#laci#párbaj#rtlii#edina#robin#fanni#dóri#dennis

Címlapról ajánljuk