ValóVilág

Megint sikerült alaposan kinyalni a buli száját

rtl.hurtl.hu

2015. február 14. 22:20

Hiába a néhány napja tett fogadalmak, hogy soha többet nem isznak: a vodka és a pálinka centjei hamar gazdákra találtak. A producerek az egész éjjelt a Villában töltötték, de alvás helyett inkább az aggódás jutott nekik.

Hangolnak a producerek, emelkedik a redőny, a villalakók ujjonganak, Dennis is majd kibújik a bőréből.


Amikor megtudtam, hogy bulit csinálnak nekünk, leszakadt a pofám!



Dóri is bulikázna, de nem felhőtlen a ráhangolódás, hiszen mégis csak egy vécécsésze van rákötve. Gáspár Laci kitalálja, hogy megmenti a lányt a terhétől, és érdeklődik, hogy mondják angolul, azt, hogy megszabadítani. Vajon tudja, hogy Dóri magyarul is ért?
 

I save you! I save you! I very guilty!



Producer Laci továbbra is csak angolul akarja kifejezni, hogy ő a bűnös, nehogy Dóri kapja később a büntit. A címlaplány se ellenkezik, már tolja is be az ágyikó mellé a budit, és önfeledten, felszabadultan szalad ki a táncoló néphez. Ahol a megmentője már javában ropja.




 
Majd magához ragadja a mikrofont, és énekel a villalakóknak, akik meghatódnak Laci hangján, dalán. És mit kap ezért cserébe Laci? Dóri elinná előle a piát. Mintha visszacsöppentük volna a néhány nappal ezelőtti buliba, ahol szintén a vodka centizésén ment a vita. Young G aggódik a társaság italfogyasztásán, úgyhogy fölcsap kocsmárosnak, és kijelenti, hogy ezek után, aki kér, majd ő adagolja a nedűt. Kivonulnak producer társával a nyugiba, és fogják a fejüket, hogy ezek a villalakók nem viccelnek, ha alkoholról van szó. Laci kérdi, te is így remegtél a piáért? Remegetem volna, de Alekosz mindig megitta.
 
Dóri kihasználja, hogy a vodka őrizetlenül marad, és becseni a hálóba. De az se elég, mennének repetára az adagoló producerhez, és teszik mindezt úgy, hogy közben két pohár is van a kezükben. Hol van már az az ígéret, amikor egymás után mondták, hogy soha többet nem isznak?! Dóri és Edina megy a konyhapultra, ők most ezt részt nevezték ki tánctérnek.
 


Vonaglik a két lány, kelletik magukat, Laci kikészül. Hogy viselkedhet így Edina?





Pont azért szerettem bele, mert konzervatív. Nem bírja tovább nézni ezt az erkölcstelenséget, leparancsolja szerelmét a pultról. Dóri a biztonságos táncban hisz: kapaszkodik a lámpában, nehogy leessen. Laci kint puffog, hisztizik, Edina nem érti. Dóri a tűzrőlpattant védelmére kel: miért kell neked ilyennek lenned? Kamu vagy! Végül eltörik a mécses, és Dóri sírásba tör ki, Robin vigasztalgatja.
Újabb dugi pia kerül elő, ezúttal a fürdőből, gyorsan egymásnak adják a pálinkás üveget, meghúzzák, kivonulnak, mintha mi sem történt volna.




 
Fanni nem annyira siet a barátnője megvigasztalására, elnevetgélget a fiúkkal. Robin rászól, hogy lehet jó kedve, de azért disztingváljon. Fanni már tol is egy „seggarc vagy” kritikát Robinnak, megy az adok-kapok teljesen céltalanul. Young G próbálja őket kibékíteni, csitítani, eredménytelenül. Fanni már elcsukló hangon kiabál.
 


Majd ha ettünk együtt tyúkszart az udvaron, mondhatod, mi az én problémám, meg mit cipelek a hátamon!


És ha most itt valaki felhördülne a hallottakon, tapasztalatból mondom: van, aki evett már tyúkszart az udvaron (gyerekkorában)… Miközben egymással üvöltöznek, néha Dennis is beszáll, és leoltja Robint, hogy ne kiabáljon a nőjével. Dóri végig bömböli a veszekedést, majd Laci kikíséri, és lelket önt az elkeseredett lányba.
 
Dóri - maga mellé üzembiztosan bekészítve kis barátja, a budicsésze - kenegeti magát. Mindenkit jól nevelt lány módjára körbekínál ráncfeltöltővel. A producerek nem ellenkeznek, Dóri veti magát az ágyra, Dennist picit le is löki, kit érdekel, mikor dobhatja magát az ember lánya egy Young G és egy Gáspár Laci közé?





Laci feszeng is miatta, kéri a lányt, hogy akkor uccu, vissza a saját fekhelyre. Young G kéri a párokat, hogy ha lehet, a ma esti szexet inkább mellőzzék. Dóri csak tukmálja tovább a kencéit.
 

Ingyen van, fogadd el!



Megy az őrület, Dennis beugrik a vécére, Gáspár Laci nem érti, minek az alváshoz szemüveg, Dóri mindeközben mint egy felakadt lemezjátszó: Laciiiiii, kérsz krémet, Laciii?
Laci inkább kisétál a nappaliba, Dóri egy szál bugyiban, melltartóban utána.





Az énekes kéri Dórit, hogy ugyan kapjon már magára valamit, mert ő mégis csak egy családos ember, ezt így csak nem illik. Dóri leszarja
, csak kokettálni akar vele, az énekes menekülni próbál. Dóri kérdezi, hogy miért ilyen kényes?
 

Nem vagyok kényes, csak nem vagyok kényes.



Na jó, Dóri megérti, hogy az apuka nem akar a gyermekei előtt szégyenkezni, felvesz egy kabátot, meg egy forró nacit. A többiek se értik, hogy Laci miért ilyen visszahúzódó.
 

Laci, az csak egy puni, nem harap!



Laci kimegy szellőzni picit, ezalatt Dennis elcseni Dóri saját vécéjét, beteszi Young G mellé. Dóri rájön a turpisságra, nagy nehezen visszaküzdik a lány ágyába a klotyót, közben inti a többieket, hogy senki ne nyúljon az ő budijához!

A fürdőben a producerek nulla alvás után próbálnak magukból embert varázsolni. Te úgy horkoltál! Én? Nem, te horkoltál! Dóri kortyolgatja az erősítőjét, kérdezi Young G-től, hogy gáz voltam? Nem, csak keveset ittál.



Valamiért egy buliban mindig én akarok a legtöbbet inni.



Tovább szedegetik össze a buli részleteit, Gáspár Lacinak rémlik, hogy volt egy kisebb veszekedés is. Fanni pedig arra emlékezteti, hogy a producernek igencsak volt szókincse az éjjel.
 

Úgy járt a szád, mint a kacsa picsája!



Végre nekiállnak a videó klipforgatásnak. Laci csapata kezd, a producer egy személyben lelkesebb, mint a három villaénekes együttvéve. Dóri inkább a kinézetére koncentrál, Edina pedig arra, hogy minél látványosabb legyen a klip, és ahhoz bizony elengedhetetlen, hogy szívszerelme, a másik csapat másodrappere is szerepeljen náluk. Gáspár Laci furának tartja a lány igényét, de rajta ne múljon a klip sikere.
Megkezdi a próbát a másik csapat is, a lelkesedés hasonló. De hát érthető: másnaposan kinek van kedve klipforgatásra készülni? Ismét elhangzik az ominózus és ismert mondat, ezúttal Dennis szájából: áááá, én többet ennyit nem iszok.
Young G Fannit instruálja: emeld magad fölé a kamerát, rappelj bele! A lánynak tetszene az ötlet, de van egy kis bökkenő: ő ebből a szögből ráncosnak néz ki! A producert is kihozza a béketűrésből:


Egyem a ráncaid, 21 évesen! Mindjárt nyakon verlek!



Még egyszer lepróbálják a szelfizést, Fanni kénytelen további előnytelen dolgokkal szembesülni: szarul fog kinézni így, mert van egy kis tokája. Sőt, aztán látja csak, hogy nem elég mindez; még az orra is nagy!
 

Izgultam a felvétel miatt, mert tök busz fejem volt!



Majd a nagy munka letudtával, a producerek búcsút intettek a kis énekeseknek.

Ha lemaradtál valamiről és visszanéznéd, itt megteheted!
#ValóVilág#buli#dóri#gáspár laci#valóvilág7#young g#klipforgatás#éjjel#vodka#pálinka#dennis#fanni#edina#laci#robin#rap#énekes

Címlapról ajánljuk