ValóVilág

Szerelmi dráma és dalszöveg-kihívások

rtl.hurtl.hu

2015. február 11. 22:00

Dennis és Fanni szerelme újabb drámai fordulaton esett át, ami lehet, hogy komolyabb lesz, mint eddig bármikor? A vitatkozások mellett a párbajozók is neki kezdtek a lehetetlen stratégiaépítésbe. Sőt, a villalakók a végére még a dalszövegírásba is belekóstolhattak.
 

Fanniék számba vették, hogy a nők vagy a férfiak voltak eddig nagyobb formák a VV-ben, persze Dennis és Robin rögtön tova szaladtak a nők irányába. Bea, Bea. Az meg ki, kérdezte Fanni. Persze a fiúk csak nevettek: „Ha Te azt tudnád…”

Fanni erre csak legyintett:
 

Nektek mindegy, csak legyen rajta lyuk!
 

Erre a srácok kontráztak, és azonnal Fanni fejéhez vágták, hogy a nők is így állnak a férfiakhoz. Ezután hirtelen Adam Levine-imádó kört alapítottak és jól kitárgyalták, hogy milyen jó kis csajok veszik körül a klippjeiben. Fanni erre azonnal ráharapott: „akkor engem ott csak egy legalja csicskának néznél?” – dobta oda Dennisnek.

Dennis persze elborult, hogy már megint veszekedniük kell:
 

A Fanni ezekre a veszekedésre gerjed!
 

Édibédi el, Dennis pedig utána a fürdőbe. Fanni a zuhany alatt állva mondta meg Dennisnek, hogy szerinte egy darabig, amikor két ember összejön, nem illik a lány előtt más nőkről beszélni. Hogy ezt dugnám meg, vagy azt. Hol a tisztelet? Dennis erre felhozta, hogy az milyen tiszteletlenségnek számít, hogy leköpte a bulin. A komisz végül otthagyta Fannit, csak annyit morgott oda neki, hogy nyugodtan átcuccolhat a Dórihoz. Drámai törés ez a szerelmesek között.

Utána jöhetett a pasi-time: Dennis Robinnal beszélte ki a csaj problémákat.

A másnap reggel táncikálósan és vidáman indult, legalábbis a fiúknak:



Fanni ehhez képest szomorkásan közelítette meg az új napot, hiszen még mindig fájt a szíve Dennis miatt.

Dóri és Robin a konyhai feladatok miatt különböztek össze: takarítani akkor kinek is kellene? Lacit kikészítette, hogy Dóri folyton parancsolgat nekik. Volt feszültség rendesen.
 

Az a baj, hogy te is elfogultan osztod ki a feladatokat!


Pörölt neki Laci. Persze ettől sem lett jobb, csak tovább folytatták a vitatkozást. Puff, puff, puff, puffog, nem puffog. Ment a tikitaki ezerrel. Dóri utána Dennisszel beszélte meg Edináék hisztijét, a komisz pedig Fanni miatt zúgolódott. Utána már az ingázásról, és a szerelmesek közötti feszkóról beszélgettek. Dennis odáig pörgette magát, hogy a Fanni részéről már nem is érzi igazinak az érzéseit, csupán egy érdekkapcsolatnak.

Dennis és Robin tovább növelték a bromance-idejüket, és bebútoroztak a fürdőbe, ahol Robin nagy precizitással nyírta fazonra Dennis borostáját.
 

Ó, hát te tényleg borbély vagy!


Utána addig elemezték az elvégezett munkát, hogy sikerült ripityára törniük Dóri tükrét. Jött is a tam-tam a címlaplánytól.
 

Amúgy a szar is belém fagyott, pedig szarnom kell!


Adta át lelki állapotát Dennis Robinnak. A tükör eltörött vala, jöhet a 7 év szerencsétlenség. A komisz hiába nem babonás, a szeme azért fennakadt a jövő félelmetes fejleményei miatt. Utána Dóri tovább fokozta a pánikot: nemhogy hét év, annyi ahány darabra széttört a dolog. Na, a fiúknak se kellett több, keresték a kifogásokat, ahogy csak tudták.

A nehézkes támogatói tábor megszületése után tovább folytatódott a döcögés: mindkét csapat tagjai azt a feladatot kapták, hogy építsék párbajozójuk stratégiáját. Edináék alig kezdtek bele a brainstormingba, Robinnal azonnal elkezdték csipkedni egymást. Edina ugyanis bátornak tartja magát, Robin viszont ezt röhögve megkérdőjelezte.

Ebből persze érdekes szitu alakult ki: Robin – tőle meglepően – felemelte a hangját és hangos veszekedésben teljesedtek ki Edinával. A tűzrőlpattant ugyanis újra felhozta, hogy Robint és Dennist hibáztatja, amiért a szerelmével kell párbajoznia.

A Laci-csapat ehhez képest nyugisan kezdté meg az építkezést, mondjuk ez azért is lehetett, mert Laci érdektelenül meredt maga elé. Nem akart Edina gyengeségeiről beszélni, a lányok viszont komolyan próbálták teljesíteni a feladatot. Napi-Fanni: mi is Edina erőssége? Hát, persze: hogy nem hízékony! Erre Laci:
 

Neked ilyenkor csillámpónik járnak a fejedben?


A nagy lélekbarangolások és viták után megérkeztek a producerek: Gáspár Laci és Béci. Mindenki ment a saját embere után, és mindkét producer bemutatta a zenei alapot a villalakóknak. Edinának annyira tetszett Laci rögtönzése, hogy el is sírta magát. Béciéknél is beindultak a ritmusok. Mindenki kajálta a saját zenéjét.



Majd jöhetett az elmélyülés: milyen szöveget írjanak ehhez? Mindannyian agyalni kezdtek a tökéletes szóvirágokon.
 

Úristen, ez a szövegírás igen gázos meló!
 

Csipogta cukin Fanni.

Ment a küzdelem rendesen a rímek és a szavak tengerében.

Ha lemaradtatok volna az Összefoglalóról, megnézhetitek az RTL Moston!
 

#ValóVilág#szakítás#dráma#producerek#párbaj#dalszerzés#dalszöveg#robin#dóri#dennis#fanni#laci#vv

Címlapról ajánljuk