ValóVilág

A szerelmesek nem úszták meg a Párbajt

rtl.hurtl.hu

2015. február 8. 21:00

Miután Edina és Laci a dugi szex miatt büntetést kaptak, a közös döntésük alapján már biztos volt, hogy a tűzrőlpattant lesz az egyik párbajozó. Végül a Kiválasztáson a villalakók nem kímélték a szerelmeseket, és Lacira tették a legtöbb jelet, így egymás ellen kell küzdeniük.
 

A következő nap is folytatódott az Edina-Laci Párbaj feszegetése. Alig ébredtek fel Fanni és Dennis máris belecsaptak a taktikai tervezgetésbe.

Edináék az előző esti balhé után újra feszülten ébredtek, Laci ugyanis azonnal a lehetséges Párbajukon agonizált. A tűzrőlpattant rögtön le is állította: hagyják ezt a témát, ne is beszéljenek róla.

Denissék eközben már párkapcsolati elemzésekig jutottak: a benti érzések mennyire őszinték Edina esetében? Dennis szerint egyáltalán nem.
 

Drámai kiválasztás lesz!


Jelezte előre Fanni, miután összegezte, hogy lényegében Robinon áll vagy bukik minden: felhasználja-e a dupla jelét, és ha igen, akkor kire dobja? És akkor még Dennis képessége is szóba jöhet, ha két emberre ugyanannyi jel kerül.

Van baj.

Dóri tovább folytatta Robin puhítását (mint az Edina kontra Laci gondolat megalkotója): ketten csinálták, maguknak köszönhetik, akkor menjenek egymás ellen. Robin még mindig bizonytalanul közelített a szerelmesek párbajoztatásához. Persze Laci és Edina sem bírták elkerülni a Párbaj-kérdést, az udvaron folytatták az ébredésnél beköszönő félelmeik részletezését.

Back to Dóri és Robin: „arra nem gondoltak, hogy ha Lacin lenne a kendő, akkor valószínű, hogy nem Edina ellen megy ki?”. Ezt már Robin se tudta tagadni.

Később a villalakók mindannyian elmondhatták Edináéknak a véleményüket
a döntésükről. Dennis kijelentette, hogy ha ez velük lett volna a Fannival, semmiképp se hagyta volna, hogy a nő menjen helyette harcolni. Fanni a komisszal értett egyet: „itt az megy párbajozni, akivel van problémád”.

Dóri is csatlakozott az előtte szólókhoz: Lacinak nem kellett volna hagyni, hogy ez így történjen:
 

Edina nagyon jól tudta, hogy ebben mennyi a kockázat.


Robin szerint sem volt helyes a döntésük. A villalakók tehát egységesen ítélték el a pár döntését, ez persze hamar szétrebbentette a társaságot, hiszen Laci rögtön visszakontrázott Fanniéknak.

Edina a beszélgetés után Robinnal próbálta kivesézni az egész szituációt – tudva, hogy sok minden múlhat a srác véleményén. Robin képzete szerint Lacit akarta volna kivinni párbajozni, viszont így minden megváltozott.
 

Ha lojális vagyok, akkor Te kimaradsz ebből a dologból.


Mondta volt Edina. Robin felháborodott rajta, hogy Edináék ennyire biztosra vették, hogy ő mindenképpen Fannira teszi majd a duplajelét. Hogy ő Lacit tartsa bent? Egy embert, aki semmi jót nem tett eddig?
 

Én vagyok a mérlegnyelve.


Kicsit evezzünk könnyedebb és boldogabb vizekre: miután Fanni nyerte a Média hetet, Aurelio bement a villába, hogy közölje az eredményt a villalakókkal. Fannit sokkolta a győzelem íze: csöndes öröm, boldogság, könnyek. Ilyen sorrendben esett át az érzelmek kusza skáláján.

Először cuppant a puszi:



Azután pedig jöhetett a rózsa:



És akkor most mi is a nyeremény? Ja, igen, kimehetett Aurelióval… egy romantikus estére… jó nem, persze Dennis idegei rögtön tombolni kezdtek. Mi lesz így a csajával?
 

Nem vagyok féltékeny típus, találkozom én majd a Zsófival.


Poénkodott. Persze percekkel később is ezen pörgött – de ő neeem féltékeny, áá.
 

Kapós a csajod.


Tette alá az ívet még Robin is.

Eközben Fannit Au sokkolta le egy majdnem lánykéréssel:



Persze a kérdés kicsit más irányt vett a kezdeti: „Leszel…” után. Ugyanis Fanni lett Aurelio „segédje” a BeleValóVilágban. Fanninak se kellett több, a reakciója megdöntött minden cukiság rekordot!

Jöhetett a felkészülés: ruha, smink, haj. Fanni kánaán a köbön. És akkor az alapozó bűvöletében megérkezett a napi-Fanni:
 

Sminkorgazmusom van!


Persze a kencék okozta kábulat után jöhetett az adás, a stressz és még Bence is beficcent az újdonsült duó mellé.



A villalakók sem maradtak ki Fanni sikeréből, így a bejelentkezését még ők is megnézhették a nappaliban: volt is öröm bőven. Mondjuk nem mindenki részéről: Laci és Edina kicsit morcosan fogadták az édibédi szereplését. Dennis pedig hamar visszatért a kételyeihez: és mi van, ha tényleg elviszi magával éjszakára? Na, ennyit arról, hogy a komisz bizony nem féltékeny.

Amikor az édibédi visszatért a többiek körberajongták, ő pedig boldogan ugrabugrált be Dennishez.

Az Összefoglaló után pedig jöhetett a már sokat emlegetett drámai Kiválasztás.


Először visszanézték, hogy milyen hetet is tudhatnak maguk mögött
, és a Média héten nyújtott feladataikból szemezgettek egy bejátszó erejéig.

Ezután már jöhetett a komolyabb téma: mindenki felvéste a papírra a nevet, akire dobni fogja a Kiválasztó jelét. És indulhatott is a visszaemlékezés, jöhetett a top 6 buli
soft változata.


Ez undorító volt!


Összegezte Fanni a látottakat és persze a homályos emlékeket.

A buli után jöhetett egy másik party: Edina és Laci dugi szex-kalandja a szauna padja alatt, elbújva a kamerák elől. Meg is lett az eredménye: büntetést kaptak.

Robin és Laci viszonyais terítékre került. Ki féltékeny, ki nem? Edina eléggé erős origót jelent kettejük konfliktusában.

És ha Edina, akkor jöjjön a Villa egyik nagy szerelmi drámája: a Laci-Edina kapcsolatalakulása. A tűzrőlpattant sírva nézte végig a kapcsolatuk képeit, hiszen Zsu a mai napig felzaklatja.

És végül a villalakók a táblához léptek, hogy mindegyikük elmondja az általa kiválasztott nevet: Fanni Lacira, Laci Fannira, Dóri Lacira, Dennis Lacira, Edina Fannira, Robin Lacira tette a jelet.
 
#ValóVilág#edina#laci#szerelmesek#döntés#kiválasztás#fanni#dennis#dóri#robin#vv

Címlapról ajánljuk