ValóVilág

A dugi szexért súlyos büntetés jár

rtl.hurtl.hu

2015. február 7. 22:00

Fanni és Dennis szokás szerint összebújtak, amire Laci és Edina azzal kontrázott rá, hogy elbújtak a kamerák elől a szaunában. Meg is lett a szabályszegés eredménye: egyikük mindenképpen párbajozni fog jövő vasárnap.
 

Ha a villalakók felpezsdülnek, akkor nincs megállás, hát még ha két pár is az édes légyottra szavaz. Dennis most már nemcsak EGY popitakaróval osztozott Fannin, de már rögtön kettővel. Így lett az esti szexpartiból édesnégyes, köszönhetően a párnáknak. Dennis fel is lelkesült a dolgon – irónia veszély:
 

Lehet, hogy örökbe is fogadok még vagy tízet!


Eközben Laciék is ráhangolódtak a szexualizálásra, látva, hogy Fanniék is újra buliznak.
 

Nekünk sem ártana egy közösülés.


Mondta volt Edina, és ezzel a lendülettel bevonultak Lacival a szaunába, ahol a pad alatt ejtették meg a dolgot, vagyis próbálták. Kicsi volt a hely, a hideg is befigyelt. Volt gond rendesen.

Fanni és Dennis viszont csúcsra járatták magukat, meg is volt a dicső, királyi kivonulás a dolog után:



Edináék azonban azzal, hogy elbújtak a kamerák elől, szabályt szegtek, és emiatt a legszigorúbb büntetést kapták másnap. Reggel még nyugiban indult minden, sminkeltek, ettek, traccsoltak az udvaron, aztán jött a levél.

Dóri olvasta fel a döntést
: Edina és Laci kapnak egy kék kendőt és kettejüknek – elvonulva – kell dönteniük arról, hogy melyikük viseli a kendőt és megy tutira párbajozni. Amint kiléptek az udvarra, Edina azonnal kijelentette, hogy ő akarja a kendőt, mivel még nem volt párbajozni. Persze Laci rögtön azon kezdett el aggódni, hogy a többiek elintézik nekik, hogy egymás ellen párbajozzanak.

Annyira nem is tévedett nagyot, hiszen velük párhuzamosan a többiekben már fel is merült, hogy ha Edinára kerül a jel, akkor Lacit kell kiküldeni ellene. Végül Dóri volt az, aki kimondta a nagy tervet:



Dóri osztotta az észt, a többiek pedig tapsikoltak örömükben:



Laci eközben tova süllyedt a kétségeiben, és attól félt, hogy gyávának fogják tartani, amiért hagyta, hogy Edina párbajozzon. Ezek után visszamentek a társaikhoz és egy az egyben kijelentette, hogy ő mindenképpen Fannival akar majd párbajozni. És ezennel fel is kötötte a kék kendőt:
 

Eljött az ideje, vagy kedvelnek, vagy nem!
 

Edina mindenképpen számított Robinra és a dupla jelére, hogy a Fannira rakja, az viszont már meg se fordult a fejében, hogy éppen a Lacira teszi majd ugyanezt.

Megnyitott a Villa-jósda, ráadásul Lacival. Teljes volt az összekép, volt rajta minden, amit csak egy misztikus jósról gondolnánk. Vajon ki lesz a ValóVilág7 győztese? – tette fel a kérdést a jós.

Ki lehet az? Dús arcszőrzet, férfi. Miért? Jószív, jó kártyakeverő. Dennis.

Dennis életében először őszintének érezte a facér jövendölését, és megkapta tőle a pozitív energiákat, amelyek feltöltötték.

Második téma: Párbaj.

Olyanok mennek, akik még nem voltak kint: „elérkezett a Fanni-Edina párbaj…” – szólt a jós.

Szerelmek, barátságok és szövetségek.

Együtt maradnak vagy sem? Igen. Kik ők? Edina és Laci. És mi van a komiszékkal? Sok kompromisszum kell majd ehhez a szerelemhez odakint.

Ezután a jóslás véget ért. Jöhettek a kérdések. Dóri nem értette, hogy ő miért is ne lehetne ott a topban… ezek után elszabadultak az indulatok. Egyedül Edina nem szeretett volna kérdezni, mivel nem hisz az ehhez hasonló dolgokban. Robin többször is kérdezett, az egyik ütősre sikerült: mit történne, ha Laci-Edina Párbaj lenne? Szólt a jós: nem párbajozna, feladná, mert szereti a tűzrőlpattantat.

Dóri és Robin elvonultak a nyugiba, hogy megtárgyalják Robin stratégiáját: felhasználja a dupla jelét? Dóri azt javasolta, hogy küldjék Lacit Edina ellen. Robin úgy tűnt, hajlik is az ötletre. Utána már az Edina-Laci duóval elmélkedett ugyanerről az udvaron.

Laci később már idegesen állt be a zuhany alá, dühös volt amiért Edina rávette, hogy rá tegyék a kendőt.
 

Véget ér számomra a játék azért, mert hallgattam rád!


Eközben Dennis, látva az Edináék veszekedését:
 

Hú, hogy ez milyen f@szszopó egy helyzet, én még ilyet nem b@sztam!


Laci kötötte az ebet a karóhoz, és azt mondta Edinának, hogy miatta veszíti el a főnyereményt. Edina ezen a ponton ott hagyta a konyha közepén a facért. Persze később már próbált békülni, de Laci nem engedett, egy ideig. Edina könnyei már őt is meghatották:



Ha lemaradtatok volna az Összefoglalóról, a teljes adást megleshetitek az RTL Monston!

#ValóVilág#büntetés#párbaj#laci#edina#villa#valóvilág7#vv7

Címlapról ajánljuk