ValóVilág

A villalakók áruba bocsátották egymást

rtl.hurtl.hu

2015. február 6. 22:00

Az Edina show alatt az érzelmeké volt a főszerep: Dani érkezése és Dennis vallomása felbolygatta a Villát. Ezután már a humor került a fókuszba: a villalakók először egymást árusították ki, később pedig már a hírek tengerére eveztek.

Folytatódott a Média hét, és ezúttal Edina kezébe került a műsorvezetői staféta, a show középpontjában az elkövetkezendő Párbaj és a Villa-kapcsolatok voltak. Első vendégként Fanni libbent be a „stúdióba”. Alig érkezett meg, máris összekülönböztek Edinával, aki Dóriról kérdezte az édibédit. Ezután Laci volt a következő vendég, akit Fanni és Dennis kapcsolatáról kérdezett a kisfőnök. Persze nem sokáig volt övé a szó, hiszen a lányok gyorsan átvették tőle a beszélgetést. Dennis érkezésével pedig a popitakaró problematikája is újra szóba került.

Az Edina show-ból sem maradhatott ki a meglepetésvendég, akinek a személye annyira feldobta a tűzrőlpattant lányt, hogy nem győzte kivárni, hogy a redőny felemelkedjen:



Laci persze nem viselte túl jól az Edina-féle Dani-üdvözlést, mivel úgy élte meg, mintha a lány élete szerelmét üdvözölte volna ekkora elánnal:



Persze Dani érkezése után körbe dicsérték egymást Edinával, Laci érzelmei pedig tisztán ki voltak írva az arcára. Nem lett tőle jobb kedve, ez biztos.

Utolsó vendégként pedig érkezett Dóri, aki a Dennis-Fanni szerelemmel kapcsolatban feltette a nagy kérdést: ha úgyis szeretik egymást, és mindig kibékülnek, akkor minek a feszültség? Nagy taps fogadta a költői kérdését a villalakóktól.

Ezután Dennis elmondta a többieknek, hogy számára nagyon fontos, hogy őszinte legyen Fannival. Végül a nagy titkát is bevallotta, miszerint van egy kislánya. Ez volt ugyanis a dolog, ami miatt falat állított Fanni elé. Fanni végül sírva menekült el a hálószobába, akkora volt a zűrzavar a villalakók között.

Ezután érkezett a reggel:



A Villában másnap is Dennis bejelentése volt a fő téma. A délelőtti Edina-Laci beszélgetés azonban Laci hisztijével zárult, miután megsértődött Edinára, aki szerinte folyton félbeszakítja őt és nem hallgatja meg. Miután duzzogva elvonult Edina Robinnal folytatta Dennis kibeszélését.

Eközben a Dennis-Dóri-Fanni fronton is ment a susmus, ők a Kiválasztáson filozofálgattak, hogy vajon kire is lenne érdemes rátenni a jelet. A suttogások összeredménye szerint eddig Robin felé billent el a mérleg. Mondjuk Dóri még bizonytalanul állt az ötlethez.
 

Most, ha tudjuk irányítani a játékot, akkor miért ne tennénk meg?


Tette fel a kérdést Fanni Denniszéknek.

Így kell, embereket eladni kérem szépen! Elsőként Dóri kapta a feladatot, hogy Dennist áruként értékesítse, pozitív és negatív tulajdonságokat egyaránt kiemelve:
 

Hatalmas farok mérettel rendelkezik!
 

Ezután már Fannin volt a sor, aki Edinát próbálta eladni a közönségnek:


Aranytorkú rafinériagép 2015!
 

Edina már nem feltétlenül értékelte, hogy Fanni Zsúhoz hasonlította, viszont azt még ő is elismerte, hogy „mint termék, jól érezte magát”.

A komisz shop polcán már egy titokzatos áru pihent meg:


…aki csók hatására életre kel!


Dennis annyira beleélte magát az értékesítő szerepbe, hogy egy komplett stand show-t tolt le a villalakóknak.

Ezután már érkezhetett a Robinbot 2000, Laci körítéseivel. Robin csak szívből röhög, és persze a messzi északon edzették a haját, hogy tökéletes legyen.

Edina, aki Laci legfontosabb részeként az ULTRAÁGYÚT nevezte meg. Robin már szinte mindenkit túlüvöltve jelentette be a Fannisztikus robotbabát, alias Fannit! Hogy milyen a haja, a szeme, a szája és a műszempillája? És persze mit is eszik?
 

Hal, saláta, hal, sal!


A Média hét csúcspontjaként jöhetett a nagy feladat: két szerkesztőségre kellett oszlaniuk a villalakóknak és két külön híradót kellett összedobniuk. Persze a csapatok összetétele a szerencsén múlt, hiszen húzással döntötték el, hogy ki kivel van.

Laci Edinát és Fannit, Dennis pedig Dórit és Robint húzta.

A csapatok azonnal megkezdték a felkészülést: Denniszék a nyugiban, Laciék pedig a hálóban gyakoroltak, végül pedig érkezhettek a hírek. Először Edináéké volt a terep, akik a villabeli szexuális kapcsolatokra helyezték a hangsúlyt. Pro kontra érkeztek a vélemények Edinától és Fannitól, végül az édibédié lett a szó:
 

Én csak a popitakaróval tudok szexuális életet élni!


Dennis és csapata is bevonult a stúdióba, ahol először röhögőgörcsöt kaptak:



Végül azonban összeszedték magukat és jöhetett az objektív tényközlés. Persze a felkonfok közben be-beficcent néhány horkantás is.

Ha lemaradtatok volna a híradókban gazdag Összefoglalóról, nézzétek meg az RTL Moston!

#ValóVilág#show#gyerek#dennis#edina#fanni#dóri#laci#dani#titok#rtlii

Címlapról ajánljuk