ValóVilág

Csicska vagy, mert nem szeretsz!

rtl.hurtl.hu

2015. február 3. 21:56

A villalányok elérték a mélypontjukat, és kifordultak önmagukból: kőkeményen osztották a villapasikat, akik dermedten álltak, és hallgatták a szebbnél szebb jelzőket, amiket szerelmeiktől kaptak.

Laci, Edina ziláltan lép ki a nyugiból, Robin kérdezi, van-e náluk tűz, Dennis pedig megjegyzi, hogy mindketten úgy néznek ki, mint a grillcsirkék. Persze, hogy kipirultak a kis hancúr után, de tüzük persze nincs. Edina vonul a vécére, pisil, és közben ostorozza magát, hogy ő nagyon akarja ezt a fődíjat, és rimánkodik a Mindenhatóhoz, amiért nem tud az ösztöneinek parancsolni. Mivel Isten nem oldozta fel, jött Robin a sorban: neki is elpanaszolja, hogy lelkifurija van, anyukájának megígérte, hogy nem tesz meg bizonyos dolgokat, erre tessék. Közben Laci nyomogatja a szájához a mandarint, de Edina inkább Robinnal rötyög. Borítékolható Laci reakciója: eldobja a mandarint, leoltja Edinát, hogy nyomás az ágyba, mert már csak ront a helyzetén a bolond szövegelésével.
 

Gondolkozz el, hogyan viselkedsz, a kurv@ életbe!
 

Edina kiküzdi magát Laci visszatartó erejéből, bemegy a hálóba, és bizonygatja a többieknek, hogy ő ugyan nem szexelt! Fanni azonnal jó tanáccsal látja el:
 

Maszturbálj, ha nem kapsz szexet!
 

Maradunk ennél a témánál, ha mindenki hozzászólását leírnánk, a naplócikkünk inkább hasonlítana egy pornó film szinkronszövegéhez.





Laci se bírja már cérnával, főként, hogy szívszerelme részt vesz ebben az épületes diskurzusba, és közli Edinával, hogy ha most nem megy vele lefeküdni, köztük mindennek vége. Évődnek. Laci a konyhában tombol, hogy milyen szánalmas a nője. Csatlakozik hozzá Dennis is, hetek óta most először értenek egyet valamiben. Főként, hogy hallják, amint a hálóban kutyázzák őket. A komisz is elszörnyed a hallottakon:
 

Mindhármat egyszerre viszem ki!
 

Idegesen cigizik Dennis, Fanni kiszalad, összevesznek, dobálják egymásra a szebbnél szebb jelzőket, az egyik csicska, a másik tetvedék stb.





Ajtócsapkodás, rohadj meg! A vécében jön a következő felvonás: még mindig Fanni és Dennis, a lány a fiú szemére hányja, hogy cipel valami titkot, de nem mondja el, majd Fanni őszintén vall érzéseiről:
 

Bevállalom, hogy szeretlek, mint a szart!
 

Dennisnek rosszul esik, hogy a két hozzá közel álló lány lecsicskázta, Dóri megvédi magát, hogy ő azt hitte, hogy Laciék összevesztek, és ezt Edinának mondta. A hálóban addig-addig megy a szájalás, hogy Dóri el is sírja magát, hiszen ő soha nem csicskázná le a komiszt. Fanni vigasztalja, miközben sajnáltatja magát: ne aggódj, téged szeret Dennis, csak engem nem. Dennis is odamegy vigasztalni, és már kifigurázza az édibédit, aki cserébe arcon köpi - de szó szerint!



Kezdődik a szörnyű másnap, amikor mindenkiben élnek még az előző este kellemetlen pillanatai. Dóri szabadkozik, hogy ő többet nem iszik. Fanninak rémlik, hogy leköpte Dennist. Edina a szex miatt bánkódik, ócskának tartja magát. Laci kezdene megsértődni, de rájön, hogy már csak egymásra számíthatnak, úgyhogy visszakozik. Edina is megígéri, hogy ez volt az utolsó ivászata a Villában, mert egyszer részegedik le, és egyből szex lesz a vége.

Dóri megy kanosszát járni Dennishez: nem neked mondtam, hogy csicska vagy. A komisz nem is haragszik a címlaplányra, az édibédi barátnőjére viszont annál inkább.
 

Én egy kutyát nem köpök le, lehet, hogy köpdöstem fiatal koromban, de az azért volt, mert jampi voltam, meg menő.
 

Fanninak is ugyanaz a konklúziója, mint a másik két lánynak: nem kéne inni, főleg ennyit!

Fanni megy Dennishez, kéne beszélni. Jó, később. Fanni az ágyon szomorkodik, Dennis cigizés közben agyal, hogy akkor most hogyan tovább. Majd úgy érzi, őszinte lesz a lánnyal, és kihívja a nyugiba tényfeltáró nagy beszélgetésre. Belekezd: volt egy fordulópont az életemben, amikor felköltöztem Pestre, betévedtem egy szépségszalonba, ott találkoztam egy harmincvalahány éves nővel, összejöttünk. A csajnak megvolt mindene, csak egy dolog nem, behúztak a csőbe;
 

Egy donor voltam, van egy kislányom!
 

Fanni reakciója: tudom! Éreztem. Szerintem nekem most mennem kell szolizni! A riportszobában bevallja, hogy hiába sejtette, hogy valami ilyesmi lehet a háttérben, mégis sokkot kapott. Aztán ő is megvallja Dennisnek, hogy ő meg azért nem bízik meg a pasikban, mert volt egy beteges kapcsolata, amiben bezárták a szobába, ököllel verték, késsel fenyegették. Ölelkezés, sírás.

Nem titok, több VV játékos olyan szándékkal (is) jelentkezik a játékba, hogy a későbbi karrierjét egyengesse. Néhányan a médiában képzelik el jövőjüket, így kapják is a közös feladatot: először is tessék megtanulni szépen, választékosan beszélni! A lecke rendesen fel van adva… Tilos a káromkodás. Dóri úgy érzi, hogy akkor tudja ezt betartani, ha inkább nem szól senkihez.
 

A g-betűs szóval nagyon ügyelj, meg a b-re!
 

Fanni örül a káromkodásmentes napnak, mert egy olyan „modern, tini lánynak”, mint ő, nem illik csúnyán beszélni, a többiek elkezdik cukkolni, hogy milyen fehér a bőre, hátha kiugrasszák a nyulat a bokorból, így a lány káromkodás helyett csak int egyet. Az is csúnya, de legalább nem mondta ki.

Dennis porszívózik, mutatja Lacinak: nézd, milyen tiszta? Hú, b..meg! Upszi, meg is van az első bünti! Mehet a banán a szájba, amíg a villamester azt nem mondja, hogy vége. Aztán Edina szalad bele a trafiba. Ő szájpecket kap.

Edina kéri Robint, hogy mondja el a véleményét a többi villalakókról, de negatívan! Robin szerint ez „köcsögség”! Hoppá, mehet ő is a büntetésért: lenyelhet egy kis kanál fahéjat. A következő kör megint Edináé, letapasztják ragtapasszal a száját. Nevetnek is a beragasztott szájú lányon, Dóri megsajnálja: de „köcsögök”. Neki sót kell nyalogatnia. Aztán nem győzi kimosni a száját a kagylónál, na nem a csúnya szó miatt...

Ha bármiről lemaradtál, nézd vissza a teljes adást itt.
#ValóVilág#káromkodás#valóvilág7#fanni#dennis#robin#dóri#laci#edina#gyerek#buli#veszekedés#büntetés#nyugiszoba#békülés

Címlapról ajánljuk