ValóVilág

Dennis és Dani már most összecsapott

rtl.hurtl.hu

2015. január 30. 22:02

Elkezdődött a viadal: a stratégiai megbeszélés után meg is ütközött egymással a két Párbajozó. Hiába marta a chili az ő fejüket, Edina érezte magát a legkellemetlenebbül, aki megint két fiú közé keveredett.

Dani tolt egy laza trombitaszólót, a zászlót levonták, majd Laci Viki-ninja ellen kifejlesztett egy hatásos módszert: köveket pakolt a zászlóra.
 

„Ha így megszerzi, rabszolgája leszek egy évig”


A szaunában tért nyugovóra a facér, büszke volt, hogy feltalálta a Viki-ninja riasztót. Igaz, másnap úgy ébredt, mint akit egy konzervből szedtek ki, de megérte, a zászló megvolt.

Fanni a reggeli fújás után rohant a frissen érkezett rudijáért, majd nekiállt a malacreggeli elkészítéséhez. Olyan a viszonyuk Macival, mint anyának a gyerekével, akit szoptat.

Edina közben összekapott Robinnal. Rendelni akart még néhány dolgot, Robin szerint meg túl sok lesz már. A srác nem érti, Edina miért fog fel mindent támadásnak. Edina Lacinak dühöngte ki magát.

Fanni közben malackodásba kezdett az udvaron, na nem olyanba, kis Macival játszadozott, megetette, szeretgette, babusgatta.



Később Robin rákérdezett Edinánál, miért ugrik mindenre. Kiderült, Edinának az a baja, hogy Dórival kedvesebb Robin, mint vele. Edina úgy érzi, vele azért ellenséges, mert Lacival van. Edina elárulta azt is, Laci még mindig féltékeny rá. Robin ezen meglepődött. Edina állítja, nincs olyan hogy csapat, ő csak a Lacival van, Danival meg dumálgat. Tovább folyt a rinya, ki kivel miért nem lehet, Laci betoppant, aki érezte, valamit nagyon megzavart, mert egyből síri csend lett. Edina aztán Daninak fejtette ki, hogy kikészítik a fiúk. A tűzrőlpattant később Lacinak magyarázkodott, ő mondta, nyugodjon már le.

A nappaliban Dóri, Dennis és Fanni arról beszélgetett, Robin csak játszotta az agyát, hogy nem tudott dönteni és biztos, hogy Danit fogja visszavárni.

Fanni aztán kiborult, hogy már agyonhasznált a műszempillája, aztán rányitott a wc-n ülő Robinra, sikkantott is egyet. Robin meg úgy döntött, meghecceli a lányt. Eldugta a sminkcuccát, aztán elhitette a lánnyal, hogy ő tette oda, csak nem emlékszik rá. Édibédi egyből diagnosztizálta is magát:
 

„Feledékeny vagyok, mert oxigénhiányosan születtem. Teljesen össze van kavarodva az agyam, és ez amúgy gáz”


Jött a levél, vége a Fürkész hétnek, így utoljára, ünnepélyes keretek közt levonták a zászlót.

Délután a két kampánycsapat különvonult, hogy megbeszéljék a stratégiát. Laci szerint Dennis erőssége, hogy bohóc. Dani viszont úgy gondolja, ez lehet gyengeség is.
 

„Túl sokat akar a szarka, csak nem bírja a farka”


Ez volt Edina véleménye, Laci ezen megint behisztizett, hogy ennek semmi értelme, mert ő itt csak egy felesleges kellékember. Daninak meg elege van abból, hogy Laci egyfolytában rinyál. Robin szerint Dennis körül mindig jó a hangulat, nem punnyadt típus, nem lusta és teljesen csapatjátékos. Csakhogy Edina szerint ez a játék nem arról szól, hogy takarítunk, bohóckodunk:
 

„Senki nem kíváncsi arra, mennyire jól tudunk együtt tárkonyos krumplilevest főzni”


Robin szerint Dennis a feladatokban gyenge, nem teszi oda magát. A másik csapat a nyugiban ült össze. Szóba jött a „ku*va anyázás”, a konfliktuskerülés és a Fannival való kapcsolat. Fanni azt tanácsolta, Dani undorító énjét kéne kihangsúlyozni. Dóri szerint meg nem baj, hogy Dennis konfliktuskerülő. Dennis állítja, nem azért viszi ki Danit, mert nem tetszik a feje, hanem mert ártott neki. A komisz amellett is kiáll, hogy ő nem konfliktuskerülő attól, hogy nem ordibálva rendezi a dolgait. Fanni javasolta, ne változzon meg Dennis semmi esetre sem.
 

„Ehhez értek csak, hogy az embereket boldoggá tegyem”


Édibédi szerint azért nem csak ehhez... Tök jó seprűt is készít és okos is például!

Daniék közben érvgyűjtésbe kezdtek, zsákutcába akarja húzni Dennist, hogy szembesítse az igazsággal.

Fanni nagyon aggódik, de hisz abban, hogy az ő komisza tér vissza.

A két párbajozó nem tétovázott sokáig, már most össze is csaptak, különböző sorfeladatokban mérték össze magukat
. Először Dennis és Dani egy szál alsóban kiállt a hóesésbe, a többiek pedig a hálóba rohangálva gyűjtötték rájuk a ruhákat.



Dennis bízott a lányokban, hisz mégiscsak két öltözködő ladyről van szó. Dani úgy érezte magát a vége felé, mint egy díjbirkózó.
 

„Nyíljon alattam ketté a föld, ha öltözködésben a Dórin kívül jobb valaki nálam”


Így állt Fanni a feladathoz.  37:31 arányban végül Dennisék csapata nyert, a komisz nagyon büszke volt a lányokra.

Másodszorra 8 ping-pong labdát kellett megkeresniük szájjal különböző ételekben úgy, hogy a kezük hátra volt kötve. Danit a liszt és a toll fullasztotta, Dennisnek a chili és a jég tett be, de a Titanic-koktél sem állhatta útját.
 

„Próbáltam a nyelvemet használni, mint ahogy szokásom”




Végül ezt a feladatot is Dennis nyerte. Daninak kicsit lekonyult a szája, de jött a harmadik feladat. Békalábas pincérként kellett küzdeniük pezsgőkkel. Dani gyorsan pukkantott, töltött és már totyogott is a tálcával, Dennis fél körrel lemaradva kullogott utána, aztán félidőnél történt egy nagy baleset: Dani elvágta az ujját. A többiek hevesen szurkoltak, Dani aztán taktikát váltott, a poharak mellett a tálcába is öntötte a pezsgőt. Végül a csalással is hoppon maradt, ezt is Dennis nyerte, aki nagyon boldog volt.  

Holnap neves pszichológus érkezik a Villába, hogy mit derít ki a villalakókról, kiderül a szombati Összefoglalóból!

#ValóVilág#Játék#verseny#csalás#dennis#dani#dóri#fanni#robin#laci#edina#vv7

Címlapról ajánljuk