ValóVilág

Edina és Laci megmozgatták a matracot

rtl.hurtl.hu

2015. január 21. 22:00

Tapival kezdődött, nyögéssel folytatódott és nagy lepedőharccal végződött Edina és Laci privát romantikázása. A légyott mellett az Iskola hét is beindult: pörgött a tudástár, és a tesi óra is megmozgatta a villa-testeket.

Edina lett a riszaviadal győztese, és cserébe egy meghitt éjszakát nyert a nyugiban egy fiúval, akit ő választhatott ki. Akadt ott minden: pezsgő és persze privátszféra. A feszültség hamar tova repült: Laci lett a kiválasztott hím. Ezek után jöhetett a koccintás és a Robin-téma: Te tényleg féltékeny vagy rá? – kérdezte Edina. Lacinkban pedig tényleg dúlnak az érzelmek, ugyanis félti a lányt Robin közelségétől.
 

Képzeld el, szúr a nunim!

 

Érkezett a burkolt felszólítás (?) Edinától, és ezek után jöhetett a tipi-tapi és az elkerülhetetlen nyögés-hullám. Edina nem is bírt magával sokáig, és nem kerülhették el a nagy menetet. A takaró finoman le-lecsusszant a pőre testekről – nem csoda, volt ott akciózás bőven. Edina azonban a dolog után csalódottan feküdt Laci mellett, persze nem a légyott minősége miatt, egyszerűen kiakasztotta, hogy ilyen közel került valakihez odabent.
 

A picsát sem érdekli, hogy mi történt Nándorfehérvárral!

 

Köszönjük Fanni! Ezzel el is indulhatott az Iskola hét: megérkeztek a mindenki által jól ismert padok, és persze az egyenruhák.

Az óra elindult, a tanár úr osztotta a tudást, a diákok körmöltek, nagy volt az izgalom és a tudásvággyal kevert érdeklődés… persze nem mindenkiben tombolt mindez:



Én egyedül életemben a Két lottit olvastam el!

 

Hallhattuk Dóritól – imígyen pedig kiderült, olvasni bizony nem igazán szeret. Ezek után jöhetett Anti bácsi és a történelem óra. Fannit még ez sem pezsdítette fel, ugyanis elmondása szerint az agyát benőtte a szőr – őt ugyan nem érdekli a Mohácsi csata, lépjünk már tovább ezen!

Persze nemcsak Fanni fegyelme billegett, Edinát is eltávolították Laci mellől, így végül Dennis mellett kötött ki. Fájt is neki a távolság, főleg, hogy korábban eléggé minimálisra csökkentették a centiket egymás között.

A történelem óra után jöhetett az ének óra és Szatmári Orsi. Daninak sem kellett több, legutoljára talán a bókversenyen szédült meg ennyire egy nőtől. Persze Robin sem maradt le a csodálkozáson. Micsoda nő ez a tanár nő, kérem szépen – gondolhatták a fiúk.

A sulizás testnevelés órával ért a tetőfokára, amit egy visszafogott mérlegeléssel indítottak el. Volt pánik bőven. A lányok fogták a fejüket a számok láttán, Dóri majdnem leájult a mérlegről. Edina volt az egyetlen, aki kicsit máshogy akadt ki, mint azt várhattuk:
 

Annyira szeretnék egy 55 kilós kövér lány lenni, de nem megy!

 

Úgy látszik hiába zabált annyit – mondta volt ő –, ezt a teste túl jól reagálta le. A gyors sokkokat követően jöhettek az indián ugrándozások és a megállíthatatlan fekvőtámaszok.


És ezt követően az újabb látványos mély-ugrások:


Dennis persze kicsit elábrándozott, ugyanis a tesi tanárnő alakját vizslatta nagy figyelemmel.
 

Olyan vagyok, mint egy tehén!

 

Foglalta össze a tesi óra konklúzióját Dóri. Eközben Robin csendesen elsétált a mosókonyhába és kiadta magából a felesleget.

A mozgás után újra jöhetett az elmepallérozás: kezdődött a matek óra! Laci már a matek szó hallatán eltemette magában a siker legcsekélyebb reményét is, Fanni viszont annál izgatottabb volt.

Tanulás után jól jön a pihenés, vagy ha az nem, akkor a rittyegtetés biztosan. Kérdezhetjük rögtön: az meg mi fán terem? Edina a nagy tudója az ismeretlen fogalomnak. Fanni zörgött-csörgött és ki-be mászkált a hálóból, ezen Edina és Laci kicsit elpattantak. Laci fel is ugrott és ordító párbajt rendeztek:
 


Leszarok mindenkit, b*zdmeg!

 

Így rontott ki Fanni a szobából, és később se bírta abbahagyni. A konyhában állva üvöltözött magának, a semminek és a hálóban kuksoló Edináéknak. Végül Robinnak is elege lett az édibédiből, és ők is egymásnak estek – szóban, persze!

Ha lemaradtatok volna az adásról, az egészet visszanézhetitek az RTL Moston!
 
#ValóVilág#szex#torna#iskola hét#edina#laci#fanni#dennis#dóri#dani#robin#vv

Címlapról ajánljuk