ValóVilág

Szexhiány és Zsu gyötri a villalakókat

rtl.hurtl.hu

2015. január 19. 22:00

Szegény villalakók, mintha nem lenne elég, hogy kínozza őket a kiéhezettség, a rafinált a végrendeletében csúnyán odaszúrt nekik.

Zsu és Laci megnyitotta a bulit, kezdődött is a csapatás. Dórinak szeretet- és szexhiánya volt, ezt egy kis vonaglással vezette le.



Fanni határozottan ápolta a rafinált lelkét, mert Zsu úgy le volt törve, mint a bili füle. Laci egy idézetet vésett fel a falra, amelyben újból bocsánatot kért Edinától. Dani is túl volt egy-két poháron, Zsu el is varázsolta rögvest:
 

„Ezek a szemek még mindig meggyilkolnak”


Zsu és Robin jól kinevették a hegylakót. Dani nagyon próbált csajozni, de állítólag csak poénból. Egyik mondatában tovább próbálkozott, másikban pedig szapulta a lányt.
 

„Gusztustalan ember vagy, és mint anya, kuka”


Zsu ezt már nem hallgatta tovább, otthagyta Danit. Robin és Dóri ismét egymásra talált a hálóban, már bele is lendültek, mikor Dóri végül jó éjszakát kívánt. Mellettük Dennis és Fanni már akcióztak. Robin kicsit ki is akadt:
 

„Nem hiszem el, én mehetek a p*csába, ezek meg itt k*rnak”

A reggel borzasztó szeleteléssel indult, Fanni diszkréten átkiabálva az üvöltő zenét megkérdezte Robintól: ti szexeltetek Dórival? Nem! Jött a válasz Dóritól is. Tényleg! „Miért jöttél rám?” Kérte ki magának Dóri, hisz köztudott, mennyire szexhiánya van, erre Robin még rá is repült. Robin szerint Dóri szeszélyes, mint az időjárás, de van egy énje, amely tündéri aranyos, mint egy kislány, és reméli, folytatódik a kapcsolatuk.

Dóri röhögcsélve „megköszönte”, hogy kihasználta Robin, Zsu szerint ez inkább fordítva történt.

Laci meg Edina a nyugiban kínlódott:
 

„Sírni tudnék, annyira vágyok a dologra. Bűntényt fogok elkövetni, én ezt már nem bírom”


Edina nem akar többet együtt aludni Lacival, talán úgy megálljt tud parancsolni magának. Ahogy bemenekült a hálóba, újabb fertővel találta szembe magát:


 

„Megittam két kapucsínót és azt érzem, én vagyok a helyi basszájba. A Dani egy üveg bornál érzi ezt, én két kapucsínónál”


Hát így, ez fogadta Edinát, aki már nem bírja, hogy mindenkiből a szexualitás áramlik.
 

„Szexelhetnékem van, de kérek rá gyógyszert”


Fanni állítja, olyan nem létezik, és mivel nála is épp cölibátus van, úgy döntött, masztizni fog. Dórival. Egy ágyban. Sőt, Edina is meg akarja tanulni! Lehet hárman. Ez már tetszett Dennisnek is, aki szintén azt tervezte, ráránt a zuhanyzóban.

A komisz kenegette, ütögette Fanni fenekét, hogy még jobban felhúzza Edinát, a tűzrőlpattant majdnem el is dobta az agyát.



Később Dennisnek és Edinának elmondta Dani, Zsu megint beletiport a férfiasságába, ezért mennie kell. De ha lesz*pott volna, maradhatna? Érdeklődött Dennis. Dani állítja, akkor sem csinált volna vele semmit. Vagy ki tudja.



Edina üvöltözött, hogy igaza volt, Fanni örült, mert az inga megint bejött, Dani meg bömbizve ölelgette Lacit. Mikor megtudták, mennyi volt a különbség, ledöbbentek, de Fanni megfejtette:
 

„Mindkettő ember trágyadomb, de hát a szarból is ki kell választani a jobbat”


Zsuzsa búcsúja elég érdekesre sikeredett. Dórihoz szólt, de nem búcsúzott tőle, mert megígérte, kint várja. A többieknek sok sikert kívánt, Fanni meg közbeszólogatott elég csúnyán. Zsu még utoljára elmondta, hogy Dennisnek szurkol. Fanni szerint azért, mert meg akarta dugatni vele is magát. Dóri ezután behívta Fannit a hálóba, bocsánatot kért tőle, megdumizták a dolgot. Dennis most döbbent rá, hogy ő következik, szerinte ugyanis legközelebb ő és Dani mennek Párbajra. Robin úgy gondolja, nem azért jött vissza Laci, mert igaza volt. Laci aztán Daninak és Edinának mesélt a Párbajról, bevallotta a lánynak, már biztos nem üres kézzel megy ki.

Zsu végrendelete borzolta a kedélyeket, még Dóri is csalódott a lányban, az összes villalakó egytől egyig szidta, a levelét is széttépték. Fannit „kicsit” azért felidegesítette, hogy el akarta venni tőle Dennist.
 

„Büdös, mocskos, prostituált, gennyláda”


De tudta fokozni, szókincse nem ismer határokat:
 

„Undorító, pénzéhes, rohadt, kitartott, gennyláda, szájbatekert ku*va”


A villalakók a nyugiban búcsúzhattak el a Zsu babától. Dóri ment be elsőként, elmondta, mi esett neki rosszul, de összességében hiányozni fog neki. Fanni válogatott káromkodások közepette búcsúzott a Zsu babától, majd le is köpte.



Robin szerint erre mondják, ha az ember eltaktikázza. Edina vigyorogva érkezett, elmondta, fájt neki, hogy átverte és megbántotta, és bizony ő az első Lacinál. Dani is örült, hogy már nincs ott valójában Zsu. Ő volt neki a legnagyobb csalódás, mert kihasználta.

Laci aztán köszönetet mondott Edinának és Daninak is, hogy levette róla a lila kendőt, majd koccintottak a VV7-re!

Holnap is rendkívül izgalmas adásnak nézünk elébe, Robin ugyanis hirtelen ötlettől vezérelve bevallja érzéseit Edinának. Hogy mi lesz rá a reakció, kiderül kedden!
#ValóVilág#végrendelet#szexhiány#párbaj#zsuzsa#dóri#fanni#dani#dennis#robin#laci#edina#vv7

Címlapról ajánljuk