ValóVilág

Parahangulat a Villában

rtl.hurtl.hu

2015. január 15. 22:01

Fanni és Dennis a terhességtől, Zsu és Laci a kieséstől, Edina szerelme elvesztésétől, Dani meg a gyávaságtól fél. 

„Már 3 napja késik”
„De nem is élveztem beléd”


Így indult a mai adás. Fanni gáznak érzi, hogy már másodszorra kell kérnie terhességi tesztet, meg is fogadta, többet nem szexel. Ez valószínű olyan, mint mikor valaki másnaposan azt mondja, soha többet nem iszom.
 

Szeretnék kérni egy terhes tesztet, mert késik, de nem vagyok felelőtlen, és ettől nem vagyok ribi, meg ilyenek.


Ezzel a monológgal kuncsorgott édibédi tesztért a riportban, majd mentségére szólva elmondta, eddig csak semmit érő, vékony micsodákkal találkozott, Dennis végre jól meg van áldva, ezért nem bír ellenállni neki.

Na a dráma után jött a másik
. Laci vonult a szaunában alvó Edinához, érdekelte, mit csinál ott. Kicsit lelkiztek: Laci leszarja magasról a Párbajt, az fáj neki, hogy bízott Daniban, és csalódnia kellett. Azért haragszik Edinára, mert Danit támogatja és nem is akar elpártolni tőle. A facér meg nem fog kettőjük közé állni. Nagyon haragszik Danira, azon lesz mostantól, hogy megkeserítse az életét. Jött a rinya megint, hogy azt hittem, fontos vagyok neked, nem, én hittem azt… Végül Laci összetolta az ágyakat és csókolózva aludtak el Edinával.

Reggel Laci a fürdőben kicsit sejtelmeskedett Zsunak, elmondta ugyanis, hogy a tegnapi nap sok mindent megváltoztatott benne, és hogy miket, azt majd mindenki időben megtudja. Zsu erre így reagált:



Az udvaron Edina Danival tovább rágta a Laci-témát malacröfögés mellett. Végszó: „Szeretem őket, de őrölnek középen”.

Fanni végül megkapta a tesztet, elvonult a wc-re, ahol lepergett előtte az élete, miközben várta az eredményt.


„Sokkot kaptam, majdnem leesett a műszempillám”


Úristen, el sem merjük képzelni, mi lett volna akkor! Végül nem volt para, Dennis jól meg is ígérte, vigyázni fog ezentúl.

A Kihívás előtt Zsu mindhárom fő ellenfelével beszélgetett kicsit. Lacival vacsorázott, ahol kitárgyalták problémáikat.


„Férfi vagyok, megcsapott a potya punciszag”


Hangzott a már sokszor emlegetett mondat. Zsu szerint nem is ezzel van a gond, hanem a tálalással. Arról is beszéltek, mi lett volna, ha ők jönnek össze. Laci kiöntötte szívét: csalódott az emberekben. Danira Zsu is haragszik, ez közös bennük. Laci szerint a vacsi alatt Zsu fölényeskedő volt, és nem képes vállalni tetteiért a következményeket.

A rafinált aztán Danival jakuzzizott, ahol szintén ez volt a téma. Dani igyekezett kipuhatolni, kire akarja rakni a kék kendőt Zsu, nem sikerült.



Végül Edinával szaunázott a kiválasztott lány. Ment egy kis fightolás, mintha egy mini Párbajt láthattunk volna.

Aztán felelevenítettük a Kihívás pillanatait, de most azt is láttuk, mi történt utána. Laci szerint Zsu kiszámítható ember. Majd Edinának fikázta tovább Danit: olyan emberrel vagy egy csapatban, aki téged is odadobna, ha menteni kell az irháját. Edina szerint az, hogy Zsu nem őt hívta, azt bizonyítja, hogy neki van igaza. Dóri figyelmeztette Zsut, ne engedje, hogy Dani őt támogassa, Zsu viszont úgy gondolja, az lenne a legnagyobb feszkóforrás, ráadásul Dani is szembe köpné vele magát. A hegylakó mosogatás közben Fanni véleményéről érdeklődött. Édibédi úgy gondolja, nem gyáva Dani, hanem fél. Az őszinte véleménye meg az, hogy leszarja, mit csinálnak. Ez volt a tuti vélemény by Fanni, közben tolt egy kis hastáncos csárdást.



Laci attól fél, ha nem megy vissza, Edinát használni fogják, mert Dani vissza fogja nyalni magát Zsuhoz.

Végül jött a csapatválasztás
. Laci mögé Edina és Dani állt, Zsu mögé pedig Dóri, Fanni, Robin és Dennis. Laci gúnyosan megjegyezte, Reni és Vikcsu most biztos örül. Laci aztán össze is szólalkozott Fannival, aki hangsúlyozta, magáért van itt, nem másért. Laci erre már csak ennyit mondott:
 

„Beszéljél magaddal, van egy pár tükör bent”


Zsuék fő elvei: nyugodtság, béke, no feszültség és megfigyelés
Laci gyenge pontjai:
hazug, gyáva, nem tisztel senkit és semmit, jellemtelen

Laciék fő elvei:
higgadtság, őszinteség
Zsu gyenge pontjai: hazudós, kavarós, nem mutat példát a gyerekének, mártír

Laci nem nagyon érezte át a kampányidőszakot, Edina és Dani jobban tepert, ez fel is tűnt nekik, ekkor:



Dani és Robin arról beszélgettek, végük csak bejött a húzás.
 

„Ez nem a jófejkedés helye”


Szögezte le Dani, és azt jósolták, nagyon szoros Párbaj elé nézünk. Amiben igazuk is lehet a mostani állást látva: pár százalék a különbség Zsu és Laci között!

Szexuálpszichológus érkezett a Villába
, hogy miket derített ki a villalakókról, kiderül a pénteki Összefoglalóból!

A mai teljes adást megtalálod az RTL Moston!
#ValóVilág#terhességi teszt#dóri#fanni#dani#dennis#robin#laci#edina#zsuzsa#vv7

Címlapról ajánljuk