ValóVilág

Maci számára véget ért a VV7!

rtl.hurtl.hu

2015. január 12. 22:00

Már a Dennisszel töltött kinti programok után, éjszaka is rosszul érezte magát, másnapra a fájdalmai már elviselhetetlenné váltak, így egyetlen megoldás maradt csupán: Macit kórházba vitték, ahol nem kapott túl jó híreket.

Elérkezett Maci várva-várt romantikus estéje, amire érdekes módon nem egy lányt, hanem Dennist választott ki emberéül. Meg is lett a humoralap a „romantikázáshoz”, hiszen végig azzal szivatták egymást, hogy a választás bizony azt jelenti, hogy Dennis tulajdonképpen nő.

A kalandok egy masszázs szalonban indultak útjukra:


Ahol kisebb nyelvi akadályokba ütköztek a srácok: a masszőrök ugyanis nem beszéltek magyarul, ezzel kisebb káoszt okozva a kommunikációban. Persze ez mit sem számított nekik. Még kézzel-lábbal mutogatásra sem volt szükségük, hiszen gyorsan pucérak lettek és a lányok máris a masszás ágyra dobták őket. Indulhatott a gyúrás, és néhol pár félős nyögés is a felszínre kívánkozott a srácokból. És persze akadtak meglepő momentumok is, melyekre Dennis a következőképpen reagált:

Egész héten varacskos disznó voltam, ennyi dögönyözés rám fér.

Mondta volt Maci. A relax után jöhetett egy kisebb limuzin, és egy levél a következő állomásról: meghitt vacsora két fő részére! A lakoma előtt egy kisebb evőeszköz-zavar támadt az erőben, de gyorsan leegyszerűsítették a dolgot és érkezhetett a lakoma. A kómotos dézsmálás közben természetesen a Villa-ügyek is terítékre kerültek: Zsu és Dani vezették a témalistájukat. Eközben a Villában Laci, Dani és Edina elmélyültek a Zsu-témában, és már előre paráztak a Kiválasztáson várható összevágott videótól. Edinából végül kibuktak az indulatok, Laci pedig férfias vágyaival próbált védekezni:

Engem is néha megszédít a potya-dugásnak a szaga!

És persze az állandó szabadságvágya, ami folyton előtör belőle, amikor sokat lógnak egymáson Edinával.

És akkor ugorjunk vissza a szerelemvonatra:

Dennis és Maci poén-hadműveletet dolgoztak ki: hogyan is lehetne átverni a bentieket? Azonnal jön is az ötlet: Dennist hagyják a zsilipben és kamuzzák azt, hogy a komisz bizony valami éktelen nagy hülyeséget csinált, és eltűnt. És végül az est befejezéseként jöhetett a hotelszoba: rózsaszirmok az ágyon, és boldogság a szívekben. Igaz a közös szundit azért kihagyták a programból. Az éjszaka azonban nem telt túl jól: Maci nem bírt aludni és a vécére rohangált egész este.

Másnap reggel, amikor magukhoz tértek kisebb zavar volt a fejükben: hol is vannak? Dennis már alig várta, hogy újra a Villában legyen. Fanni is hasonlóan állt a dologhoz, furcsán elkerülte a nyugodt álom a hálópartnere nélkül. Dennis Fanni-hiánya miatt még a korábban kifundált szivatásból is kihátrált volna, hiszen csakis arra vágyott, hogy újra hazaérjen. Végül mégis Maci győzött és a valóságban is véghezvitték a Dennis-megőrült-és-eltűnt tervet: Maci a zsilipbe lépve gyorsan bemelegítette színészi képességeit, és ezek után kezdődhetett is a premier.

Jöhetett a sztori: Dennis meztelenül egy helikopteren? Zeusz nevű hajó Lalival? Végtelen ivászat. És jöhetett is a csattanó: sírva adta elő, hogy Dennis részegen lelépett a hajóról. A műkönnyek és a jól kidolgozott terv elérte a hatását, a többiek megszólalni sem tudtak a döbbenettől. Dennis eközben bevackolta magát egy szál rózsával az átjáróba.

Végül, amikor ő is belépett a Villába tovább folytatódott a színjáték: vagyis a Dennis részegen eltűnt a semmibe és csak most jött vissza eposz.


Amikor kiderült a turpisság Dennis ment is Fannihoz, hogy odaadja a rózsáját, a siker elmaradt, az édibédi ugyanis teljesen kiborult, hogy ilyenekkel poénkodnak: Undorító vagy! – üvöltötte.

Nem találtál valami nőt, aki elrabolna?!

A nagy hepajkodás után kicsit komolyabbra fordult a helyzet, Maci ugyanis görnyedezett a fájdalomtól, ami folyamatosan gyötörte. Az ágyon feküdve próbálta elviselni a kínokat, a többiek pedig aggódva próbáltak megoldást találni a problémára. Dennis rögtön mondta is – látva Maci szenvedését –, hogy mindenképpen hívjanak orvost. Amikor Maci hányni kezdett, és az orra vére is eleredt, akkor már tényleg orvoshoz vitték.

A kórházban Bence mondta el Macinak, hogy rengeteg vizsgálat vár még rá, több hetet a kórházban kell töltenie, ez pedig azt jelenti, hogy nem folytathatja tovább a játékot.

A teljes adást visszanézhetitek az RTL Moston!

#ValóVilág#betegség#vv#maci#dennis#kórház

Címlapról ajánljuk