ValóVilág

A Villában tombol a kleptokrácia

rtl.hurtl.hu

2015. január 7. 21:54

A királynő csak kapkodja a fejét, alattvalói ugyanis lopnak, mint a szarkák. Volt sok huncut móka és kacagás, végül azonban a tolvaj elnyerte méltó büntetését. Nézzétek, hogy volt:

Egyszer volt, hol nem volt, a királynő úgy döntött, pizsomára vedlik. Edina és Dennis már ugrott is vetkőztetni, ami a struccnak kicsit megalázó volt ugyan, de valamiért mégis élvezte. Csak ezután kezdődhetett az alattvalók esti mosakodása. Mivel a bogarak nem használhatják a fürdőszobát, ezért vizet kellett melegíteniük egy lavorba, ami „nagyon kecsegtető egy csótány számára”. Dennis máris csobbant a forró vízbe egy szál fütykösbe és baseball sapkába, Fanni pattant is utána (rá). Édibédi úgy nyihogott magukon, majd bepisilt, a csótány egyből frászt is kapott: „le ne hugyozz!” A pancsikával eláztatták az egész mosókonyhát, végül mikor Fanni egyedül maradt a lavorban, elengedte magát.
 

„Ha vizet érek, beindul a húgyrendszerem”


Édibédi nem szégyelli, hogy kicsusszant a pisi, hisz úgy tudja, Victoria Beckham is pisis vízzel ápolja az arcát. Dennis olyan tiszta lett, hogy fel is állt a kukija, hisz a kis Dennis imádja, ha ápolt. Jól leápolt. Oda is lógatta Fanni szájához, de a hangyát nem lehet átverni ám, tudta, ott is van kamera, így nem mondta, hamm bekaplak. A csótány fantáziája nem ismer határokat, a trónon akarta magáévá tenni a hangyát, aki inkább máshogy szorgoskodott. Belopóztak a konyhába, kifosztották a hűtőt és szaladtak a zsákmánnyal a fürdőbe. A királynő azonban mindent lát, lebuktatta őket, behurcolta a két tolvajt a hálóba és a kígyó és a hiéna elé vetette őket. Dórit nem nagyon érdekelte az eset, inkább nyomkodtatta volna megfáradt testét Lacival. A facér hiéna azonban ellenállt a kígyó kísértésének, mert félt, mit gondol majd a strucc.

Oroszlánbőgésre ébredtek a villalakók, a varacskos disznó húzott is a konyhába elkészíteni a királyi lakomát. Zsunak lángolt a szája, annyi erőset tolt bele. Az oroszlánkirálynő felajánlotta volna a szegényeknek, de nem lehetett, így inkább tovább legyeztette magát. Maci úgy hűtötte, majd leszállt a korona Zsu fejéről.
 

„Oh, istenem, hogy nem vagyok legalább egy kígyó, hogy kávézhatnék”


Irigykedett Edina, aki mindent megadott volna egy feketéért. A csótány ráment a királynő megmaradt szendvicsére, gondolta, hogy Zsu ezen be fog feszülni. Jól gondolta. Edina közölte, bűncselekményt fog elkövetni, mert egyedi kapcsolata van a kávéval, anélkül nem dobog úgy a szíve, nem járja át az oxigén. Robint idegesítette Edina, félt a büntetéstől, szerinte nem ér annyit.
 

„Egyszer élsz, mindent próbáljál ki, kivéve a drogot!”


Tette hozzá Fannika, aki egy perc múlva már egy óriási szivaccsal dörzsölte Zsuzsát, és konstatálta, milyen kicsi sunája van a rafináltnak.
 

„Annyira elszántan sikált a lány, önkívületi állapotba került, ahogy meglátta a testem”




Közben Dennis komiszkodott, megpiszkálta az oroszlán bajszát, ugyanis eldugta a tábláját.

A fürcsi után Zsu észrevette, hogy eltűnt a táblája. Parancsolta, keressék meg, különben mindenki büntetést kap. Laci és Fanni élvezte, hogy szenved Zsu, Edina meg csapott egy kis műbalhét. Oroszlánkirály már üvöltött, Dennis ekkor érezte, elérte a célját. Zsu a komisztól kért tanácsot, hova tenné, mert ő egy igazi zsivány. Dennis azt mondta, ő kidobta volna a tetőre a tolvaj helyében. Maci Dennisnek és Fanninak siránkozott, tolt egy kis szájkaratét is Dennis-szel, majd a komisz bevallotta Fanninak, ő lopta el. „De jól hazudsz bameg, honnan tudjam, hogy nekem nem hazudsz??? Mert, ahogy hozzádérek, érezned kell”. Fanni el volt ájulva az ő vérprofi tolvaj csótányától. Dennis aztán a wc-n ülve azon agyalt, hogyan tudná kicsempészni a táblát, hogy ne derüljön ki a turpisság. Mindenki kutatott, végül Zsu, úgy döntött, jutalmat ad annak, aki megtalálja. Dennis elárulta Daninak tettét, és azt javasolta, szóljon Edinának, hogy ő találhassa meg. Laci fogadni mert volna, hogy Fanni volt a tolvaj. Edina nagy látványkeresésbe kezdett, szétdobált mindent, végül lám-lám, megtalálta a szaunában. Zsu hálásan ölelgette Edinát, kolbászt, hagymát és kávét kapott a jóságos királynőtől hálából.
 

„Én imádok lopni”


Fanni a való életben nem híve a tolvajlásnak, ezért a Villában éli ki minden ferde hajlamát. A hangya lételeme a lopózkodás, huncutkodás, és csak azt lopja el, ami neki kell. Elég bénán, így a zsákmány az oroszlán kezében landolt ismét. A hiénának viszont elege lett a mocskos kis tolvajokból, begyújtotta a királynőt, rójon ki büntetést a nyüves csordára, főleg a struccra, aki még szemtelen is. Edina csak polgárpukkasztott
, mikor a királynő előtt zabálta két pofára a csent túrórudit, de mivel Zsu tetten érte, azonnal példát statuált és kollektív büntetést szabott ki. Az enyveskezű strucc csak röhögött:
 

„Nem kell befosni egy királynőtől!”


A varacskos disznó Maci és a bivaly Robin szája viszont inkább lefelé görbült, mikor megneszelte, rájuk is kihat csapattársuk pimaszsága. A királynő elvonult, hogy jobb és balkezével kiagyalják a megfelelő büntetést. Hamar meghozták döntésüket, Edina térdre rogyva hallgatta a dorgálást. Határozatlan időre megvonták Edinától és csapatától a benti fürdő használatát, így a strucc, a varacskos disznó és a bivaly is csak egy lavorban dagonyázhat.

Ennyi volt a mese mára, holnap romantikusabb vízekre evezünk, ha kíváncsi vagy, hogy alakul Robin és Dóri randija
, mindenképp nézd meg a csütörtöki Összefoglalót!

Az összes csínytevést megnézheted egyben az RTL Moston!

 
#ValóVilág#csínytevés#lopás#villa#dóri#fanni#dani#dennis#robin#laci#edina#maci#zsuzsa#vv7

Címlapról ajánljuk